WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ σε δημόσιο χώρο: 4 απαραίτητα tips για σένα που δε μένεις στην κρεβατοκάμαρα


JTeam

29 Μαΐου 2023

Σεξ σε δημόσιο χώρο: 4 απαραίτητα tips για σένα που δε μένεις στην κρεβατοκάμαρα
Unsplash/Klara kulikova
Είναι υπέροχο, αλλά θέλει και προσοχή

Ο καιρός σου επιτρέπει να βγεις εκεί έξω και να πειραματιστείς με την ερωτική ζωή σου, αρκεί να είσαι πολύ προσεκτική. Το sex in public έχει πάντα τεράστιο ενδιαφέρον γιατί σου προκαλεί ενθουσιασμό το πού και πώς. Πριν ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου, θα πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου τα tips που ακολουθούν.

Οργανώσου (και μην βάλεις εσώρουχο)

Απλά και κατανοητά. Αν μιλάμε για σεξ σε δημόσιο χώρο, καλό είναι να μην χάνεις χρόνο με πρακτικά ζητήματα. Συνεπώς, διευκόλυνε την κατάσταση βάζοντας φόρεμα ή φούστα και, ιδανικά, άφησε το εσώρουχο στο σπίτι. Εξίσου σημαντικό είναι να έχεις σκεφτεί από πριν 2-3 μέρη που θα είναι βολικά και αρκετά ήσυχα.

Πάνω από όλα το timing

Αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου ότι είναι κάπως δύσκολο να δοκιμάσουμε sex in public το Σαββατόβραδο, σε κάποια περιοχή με πολύ κόσμο και μαγαζιά. Όσο μεγάλη και αν είναι η ερωτική διάθεση, ας βρούμε το σωστό μέρος. Θέλουμε να περάσουμε καλά και όχι να παρανομήσουμε.

Ξέχνα τα προκαταρκτικά

Αντικειμενικά μιλώντας, αυτή η περίπτωση δεν ενδείκνυται για να πάρεις τον χρόνο σου με ερωτικά παιχνίδια. Εδώ θα περάσουμε κατευθείαν στο ψητό, οπότε βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Αν μιλάμε για στάσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα δοκιμάσεις στα όρθια.

Ίσως και να μην υπάρξει οργασμός

Ας είσαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Όταν κάνεις σεξ εκτός σπιτιού, το κάνεις περισσότερο για την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ολοκλήρωση, αλλά μπορεί κάποιος ή κάτι να σε διακόψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS