WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 δύσκολες στάσεις στο σεξ που όμως αξίζει να δοκιμάσεις


Κλέλια Φατούρου

29 Ιουνίου 2023

3 δύσκολες στάσεις στο σεξ που όμως αξίζει να δοκιμάσεις
pexels/luke miller
Πάμε να γίνουμε λίγο περιπετειώδεις τώρα που καλοκαίριασε

Δεν μπορούν όλα τα πράγματα στη ζωή να είναι εύκολα. Λέμε φυσικά ναι στην άνεση και οτιδήποτε δεν μάς δυσκολεύει, αλλά μπορεί να χάνουμε σημαντικές εμπειρίες, επειδή βαριόμαστε να δοκιμάσουμε κάτι πιο περίπλοκο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με το σεξ. Δεν θέλω να βαριέσαι, γιατί μπορεί να χάνεις στάσεις που έχουν φτιαχτεί για εσένα και τον οργασμό σου. Μπορεί να μην λειτουργήσει για κανέναν από τους δύο, αλλά πώς θα το ξέρουμε αυτό, αν δεν δοκιμάσουμε πρώτα; Ιδού μερικές στάσεις, δύσκολες στο μάτι, δύσκολες και στην εφαρμογή, αλλά με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όπως η στάση όστρακο, που θα ανακαλύψεις εδώ.

Πάνω στο μπράτσο του καναπέ

Αντί να βολευτείς πάνω του, αντιγράφουμε τη στάση doggy αλλά με εσένα να ξαπλώνεις πάνω στο μπράτσο του. Η δυσκολία είναι ότι εσύ δεν στηρίζεσαι με την ίδια άνεση, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η γέφυρα

Το καλό είναι ότι είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, με τον παρτενέρ από πάνω, σαν το ιεραποστολικό, μόνο που εσύ τεντώνεις τον κορμό σου ψηλά, όπως θα έκανες με τη γέφυρα. Για ανακάλυψη νέας κλίσης στη διείσδυση.

Χ και ό,τι γίνει

Παραμένουμε στις ίδιες θέσεις, μόνο που εσύ σταυρώνεις τα πόδια σου ενώ είναι τεντωμένα ψηλά, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα Χ. Ο παρτενέρ σου διεισδύει κανονικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS