WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 καλοί λόγοι να κάνεις σεξ κάθε Κυριακή


JTeam

25 Ιουνίου 2023

4 καλοί λόγοι να κάνεις σεξ κάθε Κυριακή
Unsplash/jd chow
Μήπως να γίνει η αγαπημένη σου μέρα για σεξ;

Δεν εννοούμε φυσικά να κάνεις μόνο τις Κυριακές, αλλά να εντάξεις αυτή τη μέρα στην ερωτική σου ζωή. Σαββατοκύριακο δεν είναι μόνο το Σάββατο ή το βράδυ της Παρασκευής. Είναι και αυτή η μελαγχολική μέρα που αξίζει την προσοχή σου και δεν φτιάχτηκε μόνο για να βάζεις πλυντήριο ή για να μετράς αντίστροφα μέχρι τη Δευτέρα.

Εμείς θα σου δώσουμε 4 λόγους να κάνεις σεξ τις Κυριακές, που θα σε βοηθήσουν να δεις αυτή τη μέρα με εντελώς άλλο μάτι.

Χαλαρώνεις περισσότερο την Κυριακή

Αν το σκεφτείς, η Κυριακή είναι ένας συνδυασμός χαλάρωσης και μελαγχολίας. Αν κάνεις focus στο πρώτο, θα καταλάβεις ότι είναι η ιδανική μέρα για να αφεθείς, σωματικά και συναισθηματικά.

Σου δίνει όρεξη για τη νέα εβδομάδα

Δεν είναι ότι ένας οργασμός αρκεί, αλλά αλλιώς ξεκινά η Δευτέρα αν έχεις την ανάμνηση μίας πολύ σέξι Κυριακής.

Παίρνει το άγχος

Το σεξ μειώνει αποδεδειγμένα το άγχος και τις ορμόνες που το εκκρίνουν, οπότε γιατί να μην κάνεις ό,τι μπορείς για να έχεις καλύτερη διάθεση; Αντί να περιμένεις τη Δευτέρα και όλα όσα σε περιμένουν στη δουλειά, σκέψου ποια νέα στάση θα δοκιμάσεις.

Προτίμησε πρωί ή μεσημέρι

Έχεις περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα, οπότε μην περιμένεις την ώρα του ύπνου για να κάνεις σεξ. Έτσι θα αφιερώσεις και όσο χρόνο θες και δεν θα έχεις το άγχος μην και δεν κοιμηθείς στην ώρα σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.