WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στοματικό σεξ: Γιατί είναι η ιδανική στάση τις μέρες του καύσωνα


JTeam

16 Ιουλίου 2023

Στοματικό σεξ: Γιατί είναι η ιδανική στάση τις μέρες του καύσωνα
Unsplash/randy kinne
Κλείνεσαι στο σπίτι και απολαμβάνεις

Ο καύσωνας έχει φτάσει στο peak του και απλώς περιμένουμε τη στιγμή που θα φύγει και θα ξαναβρούμε τις καλές δροσερές μέρες. Μέχρι τότε, κάνουμε υπομονή, βάζουμε κλιματισμό, ενυδατωνόμαστε και αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αν θες να κάνεις σεξ, δεν χρειάζεται να μετακινηθείς. Μπορείς να παραμείνεις κάτω από τον κλιματισμό, άντε να πας μέχρι την μπανιέρα. Όσο για τις στάσεις, εμείς είμαστε εδώ για να σου λύνουμε τα χέρια και να σε προετοιμάζουμε για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το στοματικό σεξ, που κακώς υποτιμάμε τόσο και που δεν το υπολογίζουμε ως σεξ, αλλά ως προκαταρκτικό. Καταρχάς, δεν χρειάζεται να αγγίζεστε, όπως στο σεξ, εκτός αν επιλέξετε τη στάση 69. Ο ένας γονατίζει σε δροσερό πάτωμα και ο άλλος απολαμβάνει. Είναι επίσης ό,τι πρέπει για εκείνες τις φορές που δεν έχεις διάθεση για διείσδυση, όπως ας πούμε λίγο πριν έρθει η περίοδος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.