WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ στην πισίνα: Τα dos και don'ts που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου


JTeam

14 Ιουλίου 2023

Σεξ στην πισίνα: Τα dos και don'ts που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου
Unsplash/jane palash
Ό,τι πρέπει να θυμάσαι πριν τολμήσεις το σεξ σε πισίνα

Όσοι θα ξεμείνουν στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, θα εντοπίσουν τις πισίνες γνωστών ξενοδοχείων, ή πριβέ φίλων. Μπορεί όμως να κάνεις διακοπές σε ξενοδοχείο με πισίνα και να έχεις απωθημένο να κάνεις σεξ μέσα σε αυτή.

Εμείς δεν θα σου το απαγορεύσουμε, αλλά θα σου δώσουμε τα απαραίτητα tips που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, σε περίπτωση που βρεθείς μέσα σε πισίνα με το ταίρι σου.

Ναι στις ιδιωτικές πισίνες

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η κοινή λογική. Είσαι ορατή σε οποιαδήποτε πισίνα με κόσμο, και υπάρχει ο κίνδυνος να σε δουν ακόμα και όταν δεν είναι άλλος εκεί. Πάρε το ρίσκο αλλά θα σου λέγαμε να προτιμήσεις μία πισίνα, όπου μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Φέρε λιπαντικό

Έχουμε πει ότι το νερό λειτουργεί ως εμπόδιο στη λίπανση του κόλπου και μπορεί να μην σου επιτρέψει τη διείσδυση. Καλού κακού, να έχεις μαζί σου λιπαντικό.

Ευκαιρία για περίεργες στάσεις

Αν υποθέσουμε ότι βρήκες την ιδιωτική πισίνα που λέγαμε, ευκαιρία να γίνετε ευρηματικοί και να δοκιμάστε τις στάσεις που γίνονται πιο εύκολες μέσα στο νερό. Στα όρθια, με τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, αλλά και εκείνες που σου επιτρέπουν να κρατήσεις εσύ τον παρτενέρ. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Μην το κάνετε αν κάποιος δεν ξέρει μπάνιο

Ακούγεται προφανές, αλλά δεν είναι. Ακόμα και αν η πισίνα είναι ρηχή, μπορεί να μπει νερό στο στόμα και να πανικοβληθείς ή να ζαλιστείς και να μην βγεις στην επιφάνεια. Ας μην πάρουμε αυτό το ρίσκο καλοκαιριάτικα.

Καλύτερα όχι στο χλώριο

Υπάρχουν πισίνες με θαλασσινό νερό και είναι μάλλον προτιμότερες από αυτές με χλώριο.

Όχι στη διείσδυση

Είπαμε ναι στο λιπαντικό, αλλά δεν χρειάζεται να πιέσουμε τα πράγματα. Για το καλό της υγιεινής και των δύο, ας μείνουμε στα προκαταρκτικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.