WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο σκύλος με τα τρία πόδια: Η στάση στο σεξ που βολεύει τέλεια στο ντους


Κλέλια Φατούρου

18 Ιουλίου 2023

Ο σκύλος με τα τρία πόδια: Η στάση στο σεξ που βολεύει τέλεια στο ντους
pexels/cottonbro
Απλούστατη και εύκολη στην εφαρμογή

40 βαθμοί, λιώνει το κορμί, αλλά το air condition δεν είναι ο μόνος δρόμος. Αν δεν κάνεις παθιασμένο σεξ τώρα το καλοκαίρι, ενώ είσαι σε διακοπές, ή περιμένεις να αρχίσουν, πότε θα το κάνεις;

Έχουμε μιλήσει πολύ εδώ για τη μαγεία του ντους, γιατί μπορεί να δροσιστείς και ταυτόχρονα να νιώσεις ηδονή. Είναι βέβαια σημαντικό να προσέχεις, μην γλιστρήσεις και έχουμε άλλα μετά. Βάλε ένα αντιολισθητικό χαλάκι και ξεκίνα. Αφού αναφερθήκαμε στη στάση μπαλαρίνα, που σε θέλει να τυλίγεις το πόδι σου γύρω από τη μέση του, πάμε σε μία πολύ παρόμοια, που θα λέγαμε ότι είναι και η πιο κλασική στάση του ντους.

Jenny.Gr

Η στάση του τρίποδου σκύλου είναι αυτό που καταλαβαίνεις. Εσύ ακουμπάς με την πλάτη στον τοίχο, γιατί κάποιος πρέπει να στηρίζεται και σηκώνεις το ένα πόδι, ακουμπώντας το πάνω στον γοφό του. 3 πόδια στο πάτωμα, 1 στον αέρα. Χρειάζεται ισορροπία, ειδικά αν δεν ακουμπάς σε τοίχο και ίσως λιπαντικό γιατί, όπως έχουμε πει, το νερό μπλοκάρει τη φυσική λίπανση του κόλπου. Τη θερμοκρασία του νερού την αφήνουμε πάνω σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.