WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ σε οργανωμένο κάμπινγκ: 4 tips για να είσαι διακριτική


Κλέλια Φατούρου

21 Ιουλίου 2023

Σεξ σε οργανωμένο κάμπινγκ: 4 tips για να είσαι διακριτική
Unsplash/laura
Περνάμε καλά, αλλά σεβόμαστε και τους άλλους

Υπάρχει το κάμπινγκ που κάνεις μόνος σου στην παραλία, χωρίς κόσμο γύρω γύρω, και υπάρχει και το οργανωμένο, όπου ακούς μέχρι και το ροχαλητό του διπλανού σου. Αν επέλεξες πιο οικονομικές διακοπές ή πολύ απλά, αυτή είναι η φάση σου, χρειάζεται να έχεις και την ανάλογη συμπεριφορά.

Σεβόμαστε δηλαδή τους συνανθρώπους μας και δεν ουρλιάζουμε λες και παίζουμε σε παράσταση ή λες και είμαστε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού μας. Τι πρέπει να θυμάσαι λοιπόν στο οργανωμένο κάμπινγκ, σε περίπτωση που πας με ταίρι;

Λιπαντικό

Ξεκινώ με το πρώτο πρόβλημα που ίσως συναντήσεις και δυσκολέψει την κατάσταση, και μετά θα περάσω στους υπόλοιπους. Η θάλασσα εμποδίζει την κολπική λίπανση αλλά το ίδιο μπορεί να συμβεί και μέσα σε μία σκηνή, όπου τα πράγματα δεν είναι πολύ άνετα.

Απλές στάσεις

Δεν είναι τώρα η ώρα να δοκιμάσετε στα όρθια ή να κάνετε ακροβατικά. Ιεραποστολικό, γυναίκα από πάνω αλλά και ξαπλωμένο doggy style. Τα γνωστά και δοκιμασμένα.

Αποφεύγουμε περιττούς ήχους

Δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα, αλλά αν είσαι του kinky και δεν κάνεις σεξ χωρίς spanking, τώρα δεν είναι η σωστή στιγμή. Καταρχάς, μπορεί να νομίσει κάποιος ότι σου ασκούν βία. Κατά δεύτερον, θέλεις να κάνεις σεξ ή να έχεις κοινό;

Φωνές στο mute

Το ίδιο ισχύει και για τα μουγκρητά. Μπορεί να είναι ένας ωραίος τρόπος έκφρασης της απόλαυσης, αλλά σεβόμαστε τους άλλους και σκεφτόμαστε ότι το πιθανότερο είναι ότι θα νιώσουν άβολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.