WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μισείς το στοματικό σεξ; Οι πιθανοί λόγοι που συμβαίνει (και πώς να τους ξεπεράσεις)


JTeam

20 Αυγούστου 2023

Μισείς το στοματικό σεξ; Οι πιθανοί λόγοι που συμβαίνει (και πώς να τους ξεπεράσεις)
Μήπως δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να το απολαύσει;

Υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν το στοματικό σεξ; Βεβαίως. Αν και θα έπρεπε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας υγιούς σεξουαλικής ζωής, υπάρχει μία πεποίθηση ότι είναι κάτι που γίνεται καταναγκαστικά και ότι το απολαμβάνει μόνο αυτός που το λαμβάνει.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μπορεί να μην είναι δική σου επιλογή, ή μπορεί να έχει διαμορφωθεί από λανθασμένες απόψεις γύρω από το θέμα. Δεν χρειάζεται να σου αρέσει, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις τη ρίζα. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι μπορεί να μην σου αρέσει και το στοματικό σεξ που γίνεται σε εσένα. Ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να το αλλάξεις;

Ό,τι ξέρεις, το ξέρεις από το πορνό

Καλό το πορνό και είναι συνήθως η πρώτη επαφή που αποκτάς με το σεξ, αλλά δεν θα έπρεπε να το μπερδεύεις με την πραγματική ζωή. Το σεξ στο πορνό δεν είναι ρεαλιστικό και οι γυναίκες συνήθως το παρακάνουν όταν εκφράζουν την ηδονή. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι τα ότι θα πρέπει να το προσεγγίζεις ανάλογα με το πώς νιώθεις και τι σου βγάζει ο εκάστοτε παρτενέρ.

Είχες κάποια τραυματική εμπειρία

Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιθανότερο είναι να συναινέσεις σε πράγματα για τα οποία δεν είσαι έτοιμος. Αν έχεις νιώσει πίεση, ίσως το έχεις συνδέσει με κάτι κακό και καθόλου ευχάριστο. Μην ξεχνάς όμως ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται και η ερωτική ζωή σου βελτιώνεται, επειδή ανακαλύπτεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.