WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στοματικό σεξ: Σου αρέσει, αλλά ο σύντροφός σου το αποφεύγει; Πώς θα το χειριστείς


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2023

Στοματικό σεξ: Σου αρέσει, αλλά ο σύντροφός σου το αποφεύγει; Πώς θα το χειριστείς
pexels/andrea piacquadio
Πότε πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να είσαι μαζί του;

Αν αρέσει και στους δύο, τόσο να λαμβάνουν όσο και να δίνουν, δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτό το άρθρο δεν σε αφορά. Το στοματικό σεξ, εξάλλου, είναι μία απόλαυση και μπορεί να είναι αρκετό, χωρίς να χρειαστεί να φτάσετε ποτέ στη διείσδυση. Είναι όμως έτσι για όλους;

Αν ο σύντροφός σου έχει πρόβλημα και δεν θέλει να το κάνει, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που οδηγούν στον οργασμό. Από την άλλη, πόσο φυσιολογικό είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που νιώθει μία αηδία απέναντι στο στοματικό; Παρόλα αυτά, πριν προβούμε σε συμπεράσματα, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που βοηθούν τον παρτενέρ μας να ζεσταθεί με την ιδέα.

Μιλάμε για αυτό

Όταν μιλάμε για σεξ κι απόλαυση, δεν χωρούν ντροπές. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται, όταν είμαστε σε μία σχέση (και όχι μόνο), καλό είναι να συζητάμε τα πάντα ανοιχτά. Δεν μπορούμε να μιλάμε για οικειότητα και εμπιστοσύνη, αν δεν μιλάμε για αυτά που μάς ικανοποιούν σεξουαλικά

Μην τα λες απαιτητικά

Τα σεξουαλικά θέματα είναι λεπτά και θέλουν προσεκτικό χειρισμό. Αν δεν γίνεται αυτό που θέλουμε, δεν βοηθά να είμαστε επικριτικοί, σκληροί και να τσακωνόμαστε.

Ξεκίνα πρώτη

Κάνε εσύ την αρχή και δείξε στον σύντροφό σου ότι δεν έχεις ντροπές ή δεύτερες σκέψεις. Θα του αρέσει σίγουρα το στοματικό σεξ, οπότε το λογικό και αναμενόμενο είναι να ανταποδώσει. Αν όχι, έχουμε πρόβλημα Χιούστον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.