WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 3 στάσεις Αμαζόνας που πρέπει να δοκιμάσεις στο σεξ


JTeam

22 Αυγούστου 2023

Οι 3 στάσεις Αμαζόνας που πρέπει να δοκιμάσεις στο σεξ
Pexels/jakub
Ώρα να γίνουμε λίγο πιο περιπετειώδεις

Οι διακοπές τελείωσαν (μπορεί όμως και όχι) και η ρουτίνα ξαναμπήκε στις ζωές μας. Θα της επιτρέψουμε να κάνει το ίδιο και στην ερωτική μας ζωή; Δεν το νομίζω. Ευτυχώς, υπάρχουν στάσεις που φτιάχτηκαν για να μάς κάνουν λίγο πιο περιπετειώδεις, αλλά και που εγγυώνται ότι θα ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια ηδονής.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Αμαζόνα και τις τρεις διαφορετικές εκδοχές της, αλλά και γιατί είναι οι τέλειες προτάσεις για να κάνεις πιο πικάντικο σεξ.

Η Αμαζόνα που γονατίζει

Ο παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα και λυγίζει τα γόνατά του. Εσύ από πάνω και με ανοιχτά πόδια για να ξεκινήσει η διείσδυση. Το καλό είναι ότι κρατάς εσύ τα γόνατά του, δίνοντας έτσι τον ρυθμό και την ένταση που θες.

Η κλασική Αμαζόνα

Δεν έχει τρομερή διαφορά με την Αμαζόνα που γονατίζει, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολη για τον παρτενέρ σου. Θα πρέπει να σηκώσει ψηλά τα πόδια προς το στήθος του και εσύ θα καθίσεις από πάνω (όπως και πριν).

Η ανάποδη Αμαζόνα

Μοιάζει με την ανάποδη καουμπόισσα γιατί κοιτάζεις προς την αντίθετη κατεύθυνση, μόνο που παραμένεις στην ίδια στάση, ο παρτενέρ λυγίζει ελαφρά τα γόνατά του και εσύ κάθεσαι πάνω στα πόδια σου ή ακουμπάς στο κρεβάτι μόνο τα πέλματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS