WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Λωτός: Οι δύο εκδοχές της πιο αγαπησιάρικης στάσης


Κλέλια Φατούρου

24 Αυγούστου 2023

Λωτός: Οι δύο εκδοχές της πιο αγαπησιάρικης στάσης
Unsplash/dainis graveris
Η στάση που συνδυάζει ρομαντισμό με πάθος

Αν υπάρχει μία τρυφερή στάση, που φτιάχτηκε για έρωτα και ρομάντζο, αυτή είναι ο λωτός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει παθιασμένη και να σας χαρίσει οργασμούς. Είναι επίσης ιδανική για να έρθετε πιο κοντά μέσα από το eye contact και τον συγχρονισμό της αναπνοής.

Η στάση είναι γνωστή. Ο παρτενέρ σου είναι καθιστός στο κρεβάτι και εσύ κάθεσαι από πάνω του, με τυλιγμένα τα πόδια γύρω από τη μέση του. Παίρνεις τον χρόνο σου και απολαμβάνεις. Ας δούμε τις πιο κλασικές και εύκολες εκδοχές του.

Face to face

Είναι αυτός που περιγράψαμε λίγο πριν, με το ζευγάρι να έρχεται κοντά σωματικά και να επικεντρώνεται περισσότερα στα χάδια στο πρόσωπο αλλά και στην εξοικείωση που έρχεται μέσα από το eye contact. Φιλιά, αγκαλιές και λιγότερη αμηχανία. Μπορεί να μην χρειαστεί καν διείσδυση.

Με τα χέρια πίσω

Μία δημοφιλής στάση που κάνει focus στον γυναικείο οργασμό. Κάθεστε με τον ίδιο τρόπο, αλλά εσύ στηρίζεσαι στις παλάμες σου, γέρνεις τον κορμό προς τα πίσω και ο παρτενέρ σου χρησιμοποιεί τα χέρια του ή κάποιο ερωτικό βοήθημα για να διεγείρει την κλειτορίδα. Εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS