WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Νομίζεις ότι σε απατάει; 3 σημάδια πως μάλλον έχεις δίκιο


JTeam

27 Αυγούστου 2023

Νομίζεις ότι σε απατάει; 3 σημάδια πως μάλλον έχεις δίκιο
Dmitry Schemelev on Unsplash
3 πράγματα που πρέπει να σε προβληματίσουν

Είσαι σε σχέση και, από εκεί που όλα ήταν τέλεια, έχεις αρχίσει να βλέπεις αλλαγές. Το ένστικτό σου κάτι σου λέει αλλά δεν μπορείς – ή δεν θέλεις – να το ακούσεις, κι έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

Παρακάτω, θα δεις 3 σημάδια που καλό είναι να σε προβληματίσουν. Κι αν δεις ότι τα πράγματα ζορίζουν, κάνε μία σοβαρή, ειλικρινή συζήτηση. Το τελευταίο που χρειάζεσαι, είναι ένας άνθρωπος που δεν σε σέβεται αρκετά για να σου πει την αλήθεια και να φύγει μόνος από τη ζωή του.

Ξαφνικά, θέλει όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματός σου

Σε ρωτάει πού θα πας, τι ώρα και με ποιους, πότε θα γυρίσεις σπίτι, από πού θα περάσεις, και λεπτομέρειες που άλλοτε δεν χρειαζόταν να μοιράζεσαι. Ίσως θέλει να ξέρει πού να πάει – ή, καλύτερα, πού να μην πάει, τη λάθος στιγμή.

Σου κάνει gaslighting

Αν έχεις ξεκινήσει πολλές φορές την δύσκολη κουβέντα και προσπαθεί να κατηγορήσει εσένα πως φαντάζεσαι πράγματα και καταστάσεις, πως αντιδράς υπερβολικά χωρίς λόγο, πως ζηλεύεις ή πως εξαιτίας σου, καταπιέζεται, κάτι συμβαίνει. Ένας άνθρωπος που σε κάνει να αμφισβητήσεις τη δική σου εκδοχή της πραγματικότητας, κάτι κρύβει.

Ξαφνικά, παίρνει παντού μαζί το κινητό

Ξαφνικά, παίρνει το κινητό μαζί ακόμη και για να πάει μέχρι την κουζίνα να πιεί νερό. Στέλνει μηνύματα και προσπαθεί να κρύψει την οθόνη. Το αναποδογυρίζει ώστε να κοιτά η οθόνη το τραπέζι, όταν είστε μαζί, ενώ ποτέ δεν σηκώνει το τηλέφωνο μπροστά σου, όταν χτυπάει. Αν όλα αυτά είναι καινούργια, προβληματίσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.