WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Fizzling: Αυτός ο όρος του dating είναι χειρότερος από ghosting


JTeam

6 Αυγούστου 2023

Fizzling: Αυτός ο όρος του dating είναι χειρότερος από ghosting
Το fizzling πονάει. Δες παρακάτω πώς να το διαχειριστείς

Σε κανέναν δεν αρέσει να χωρίζει. Είτε εσύ αποφασίζεις το τέλος της σχέσης, είτε αυτό σου ανακοινώνεται, σίγουρα δεν αισθάνεσαι καλά –εκείνη την ώρα, τουλάχιστον. Όταν έρχεται αυτό το τέλος, όμως, ξέρεις ότι ο κύκλος έκλεισε. Όταν δεν έρχεται, έχεις το λεγόμενο fizzling.

Ξεκινάμε από το βασικό, το fizzling είναι αυτό που θέλεις να χωρίσεις αλλά δεν το λες, και καταλήγεις να απομακρύνεσαι σιγά-σιγά. Απαντάς λιγότερο συχνά στα μηνύματα, βγαίνεις κυρίως με τους φίλους σου, κάνεις ό,τι μπορείς για να πάρει ο άλλος το μήνυμα και να ζητήσει να μιλήσετε, να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κι αν έχεις δεχτεί fizzling, ξέρεις ότι μπορεί να σε πονέσει περισσότερο από έναν κανονικό χωρισμό.

Παρακάτω, θα δεις τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις, καθώς το συγκεκριμένο dating φαινόμενο για κάποιους είναι προφανές, αλλά άλλοι χρειάζονται ένα ταρακούνημα. Αν ο σύντροφός σου έχει αυτήν τη συμπεριφορά, μάλλον είναι ώρα να κάνεις μία κουβέντα.

  • Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα. Μερικές φορές, δεν στέλνει καν –περιμένει από εσένα, να στείλεις δεύτερη φορά.
  • Οι συζητήσεις σας κρατούν λίγο και δεν έχουν ενδιαφέρον. Λέτε μόνο τα βασικά και συχνά δεν έχετε τι να απαντήσετε ο ένας στον άλλο.
  • Δεν κάνει καμία προσπάθεια να βρεθείτε.
  • Ξεκινά να βάζει φιτιλιές από το πουθενά και επιλέγει να περνά όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σου.
  • Είναι διαρκώς στο κινητό, όταν τελικά συναντιέστε.

Πώς αντιδράς, αν σου κάνουν fizzling;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μιλήσεις ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι έχεις παρατηρήσει μία αλλαγή στη συμπεριφορά τους, να ρωτήσεις αν έχουν κάτι να σου πουν και να δείξεις ότι εντάξει, δεν έγινε και τίποτα αν μία σχέση πλησιάζει στο τέλος της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.