WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στάση 69: Οι 3 εναλλακτικές που είναι καλύτερες από την πρωτότυπη


JTeam

30 Αυγούστου 2023

Στάση 69: Οι 3 εναλλακτικές που είναι καλύτερες από την πρωτότυπη
Unsplash/daniele levis
Οι εκδοχές που μάλλον θα σου αρέσουν περισσότερο

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι στάσεις τελειώνουν εκεί που τελειώνει και η φαντασία σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι που δεν υπάρχει ή να πάρεις μία γνωστή στάση, όπως η 69 ας πούμε, και να τη δοκιμάσεις σε διάφορες εκδοχές.

Ναι, δεν υπάρχει μόνος ένας τρόπος για τη στάση που πολλοί παρεξηγούν, αντί να τη δουν ως απλό προκαταρκτικό. Είναι ό,τι πρέπει για να ανοίξει η όρεξη και για να έρθετε πιο κοντά, λίγο πριν το κυρίως πιάτο. Αφού λοιπόν δοκιμάσαμε το παραδοσιακό «άντρας από κάτω και γυναίκα από πάνω για αμοιβαίο στοματικό σεξ, περνάμε σε μερικές ακόμη εκδοχές.

Γυναίκα από κάτω

Αλλάζουμε θέσεις και ο άντρας έρχεται από πάνω. Εδώ είναι μεγαλύτερη πρόκληση για εσένα, γιατί έχει αυτός τον έλεγχο και μπορεί να σε δυσκολέψει στο στοματικό σεξ.

Στο πλάι

Πάρα πολύ βολική εκδοχή της στάσης 69, αφού είστε και οι δύο χαλαρά ξαπλωμένοι στο πλάι και επιδίδεστε σε στοματικό σεξ. Ό,τι πρέπει για τις φορές που κανείς δεν θέλει να κουραστεί.

69 με διείσδυση

Εδώ περνάμε σε άλλη πίστα, και παύει να είναι απλό προκαταρκτικό (για εσένα τουλάχιστον). Εσύ είσαι κανονικά από πάνω, αλλά εκείνος περνά σε διείσδυση, είτε με sex toy είτε με άλλο τρόπο. Enjoy!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS