WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 στάσεις με προκαταρκτικά που αντικαθιστούν τη διείσδυση


Κλέλια Φατούρου

15 Ιουλίου 2023

3 στάσεις με προκαταρκτικά που αντικαθιστούν τη διείσδυση
Unsplash/George coletrain
Θεωρείται σεξ, ακόμα και όταν δεν υπάρχει διείσδυση

Όταν αναφερόμαστε σε στάσεις του σεξ, σκέφτεσαι αμέσως τη διείσδυση, γιατί αλλιώς δεν το θεωρείς σεξ. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος, γιατί το σεξ μπορεί να πάρει αμέτρητες μορφές, ανάλογα με τη διάθεση, τις συνθήκες, τα φύλα. Τα προκαταρκτικά είναι ικανά να χαρίσουν οργασμούς και στους δύο και είναι συνήθως πιο αισθησιακά από το κυρίως, γιατί σου δίνουν την άνεση του χρόνου.

Άρα υπάρχουν στάσεις που επικεντρώνονται στα προκαταρκτικά, και δεν σου λένε πώς θα κάτσει σωστά, προκειμένου να υπάρξει βαθύτερη διείσδυση. Κάνουν όμως focus σε άλλα πράγματα, και είμαστε εδώ για να τα ανακαλύψουμε.

Virgo

Μάλλον επειδή μοιάζει με το σύμβολο του ζωδίου της Παρθένου. Ακουμπάς με την πλάτη στον τοίχο και ο παρτενέρ σου αφιερώνεται στο στοματικό σεξ που θα σου κάνει. Εσύ απλώς ακουμπάς, ανοίγεις τα πόδια και απολαμβάνεις.

Χαμηλό doggy

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το κλασικό doggy, αλλά εδώ η διείσδυση είναι προαιρετική. Εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα, λυγίζεις πόδια ώστε να ανασηκωθούν και ο παρτενέρ σου έρχεται από πίσω για να τριφτεί πάνω σου ή να σε χαϊδέψει με τα χέρια. Προτείνεται και η χρήση sex toys.

Πλάι πλάι

Απλά και κατανοητά. Είναι η στιγμή που συναντιέστε όταν ξεκινά το σεξ, απλά εδώ δεν θα υπάρξει διείσδυση. Μπορείτε να επιδοθείτε σε αμοιβαία αυτοϊκανοποίηση, σε φιλιά, χάδια, στοματικό σεξ ή απλά να παραμείνετε ξαπλωμένοι και να κοιτάζεστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.