WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 απλοί τρόποι για να απολαμβάνεις κι εσύ το στοματικό σεξ που κάνεις


JTeam

13 Ιουνίου 2023

4 απλοί τρόποι για να απολαμβάνεις κι εσύ το στοματικό σεξ που κάνεις
Pexels/ana maria moroz
Ώρα να το κάνεις ευχάριστο και για εσένα

Το στοματικό σεξ είναι βασικό κομμάτι της ερωτικής ζωής μας, αρκεί να γίνεται και από τους δύο. Το θέμα όμως είναι να το κάνουμε επειδή το θέλουμε, και όχι επειδή περιμένουμε ανταπόδωση. Ένα ζευγάρι με υγιή σεξουαλική ζωή αποτελείται πάντα από δύο παρτενέρ που ενδιαφέρονται για την απόλαυση του άλλου.

Αν πιστεύεις ότι το στοματικό σεξ είναι θέμα μόνο καλής τεχνικής, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη. Δεν υπάρχει ποτέ μόνο ένας τρόπος και δεν χρειάζεται να αρέσει μόνο σε αυτόν που το δέχεται.

Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία

Τη στιγμή που βλέπεις το στοματικό σεξ ως μία αγγαρεία που είσαι υποχρεωμένη να κάνεις, το παιχνίδι έχει χαθεί. Το θέμα είναι να βρίσκουμε τρόπους να περνάμε όλοι καλά και να μην γίνεται τίποτα καταναγκαστικά.

Κάντο μέσα από τη στάση 69

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Γιατί να μην περάσουν καλά και οι δύο; Στοματικό σεξ και για τους δύο μέσα από τη στάση 69.

Μέρος του foreplay

Δεν χρειάζεται να το δεις ως ξεχωριστή δραστηριότητα. Κάντο μέρος των προκαταρκτικών και συνδύασε με χάδια, φιλιά, λίγο πριν περάσετε στο κυρίως.

Ζήτα καθοδήγηση

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, επομένως γιατί να χάνουμε χρόνο κάνοντας κάτι που ίσως να μην λειτουργεί; Ζήτησέ του να σου πει τι λειτουργεί και τι όχι. Έτσι θα νιώσεις κι εσύ ότι το κάνεις σωστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.