WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 στάσεις για γρήγορο σεξ (γιατί δεν έχουμε πάντα πολύ χρόνο)


JTeam

23 Ιουνίου 2023

3 στάσεις για γρήγορο σεξ (γιατί δεν έχουμε πάντα πολύ χρόνο)
Unsplash/dainis graveris
Σαββατοκύριακο έρχεται, ας είμαστε προετοιμασμένοι

Δεν είναι όλες οι φορές στο σεξ ίδιες, και δεν γίνεται να ικανοποιούμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο ή διάρκεια. Θα υπάρξουν και οι μέρες που η libido χτυπάει κόκκινο ή που απλώς δεν θα έχεις τον χρόνο να αφιερώσεις σε προκαταρκτικά και παιχνίδια.

Και δεν ξεχνάμε φυσικά ότι το γρήγορο σεξ δεν περιλαμβάνει απαραίτητα διείσδυση. Μπορεί να είναι απολαυστικό ακόμα και με χάδια μικρής διάρκειας. Ας δούμε μερικές έξυπνες στάσεις που θα θέσεις σε εφαρμογή αυτό το σαββατοκύριακο.

Doggy style (εκτός κρεβατιού)

Σέξι επιλογή που δεν χρειάζεται να μείνει στην κρεβατοκάμαρα. Αν μιλάμε και για μικρή διάρκεια, δοκιμάστε το όρθιοι, στην άκρη του καναπέ, ή κόντρα σε κάποιο σταθερό έπιπλο, για ευνόητους λόγους.

Η βασίλισσα στον θρόνο της

Με πολύ απλά λόγια, το στοματικό σεξ είναι πάντα στις κορυφαίες προτάσεις και το focus γίνεται σε εσένα. Εσύ κάθεσαι σε καρέκλα ή πολυθρόνα και εκείνος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Στον πάγκο της κουζίνας

Μία στάση που έχει πολλά plus. Σε βγάζει από τη ρουτίνα του κρεβατιού, είναι σέξι και η διείσδυση γίνεται σε σωστή γωνία, ώστε να αυξήσει την ένταση του οργασμού σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS