WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 tips για πετυχημένο casual sex, χωρίς παρεξηγήσεις


Κλέλια Φατούρου

22 Ιουνίου 2023

3 tips για πετυχημένο casual sex, χωρίς παρεξηγήσεις
Να τα λέμε απλά και ξεκάθαρα

Το casual σεξ δεν είναι για όλους, οπότε είναι σημαντικό να ξέρεις αν σου ταιριάζει ή όχι. Ακόμα και αν είσαι single, είναι πιθανό να ψάχνεις την επόμενη μεγάλη σχέση σου και δεν θες να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Απόλυτα σεβαστό.

Αν όμως η φάση σου είναι το casual σεξ, ή το επιλέγεις μεταξύ σχέσεων, είναι σημαντικό να το κάνεις και σωστά. Πόσες φορές εξάλλου δεν έχουμε ζήσει ατελείωτα μπερδέματα επειδή ο ένας νομίζει ότι αυτό θα πάει κάπου αλλού ή έχει πιο έντονα συναισθήματα; Σε αυτή την περίπτωση, το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά σεξουαλικώς, και όχι να κανονίσουμε πότε θα γνωρίσουμε τους γονείς του παρτενέρ μας.

Παρτενέρ που κάνει καλό σεξ

Μπορεί να χρειαστεί μία φορά σεξ μαζί του για να το καταλάβεις, αλλά ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Σκοπός του casual σεξ είναι να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές, και αυτό δεν θα συμβεί αν δεν υπάρχει πάθος και σωστή τεχνική.

Από τις φαντασιώσεις, στην πράξη

Δεν χωρούν ντροπές στο σεξ γενικά, αλλά εδώ έχεις μία καλή ευκαιρία να εφαρμόσεις όλα όσα φαντασιώνεσαι. Πιο kinky στάσεις, ερωτικά βοηθήματα και, γιατί όχι, περισσότερα άτομα.

Κάνουμε τη συζήτηση

Πάνω από όλα η ειλικρίνεια, για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Αν στην πορεία αλλάξει κάτι και κάποιος νιώσει ότι θέλει σχέση, ενώ ο άλλος όχι, είναι προτιμότερο να είμαστε ξεκάθαροι και να μην μαντεύουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS