WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που πρέπει να μάθει ο σύντροφός σου για τον οργασμό σου


Κλέλια Φατούρου

31 Αυγούστου 2023

5 πράγματα που πρέπει να μάθει ο σύντροφός σου για τον οργασμό σου
Unsplash/bailey mahon
Γίνε η δασκάλα του και θα ωφεληθείς άμεσα

Μήπως ήρθε η ώρα να εκπαιδεύσεις τον σύντροφό σου και να του μάθεις όλα τα μυστικά που βοηθούν στην επίτευξη του οργασμού σου; Δεν αναφέρομαι μόνο σε εκείνη τη στιγμή, αλλά και σε όλα τα βήματα που προηγούνται και που λειτουργούν ομαδικά στο να φτάσεις σε οργασμό.

Και επειδή είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνούμε και να μην αφήνουμε τον άλλο να μαντεύει τι μάς αρέσει, καλό είναι να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα για το τι χρειαζόμαστε στο σεξ. Μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή κρίνεις ότι υπάρχει το σωστό κλίμα για μία τέτοια συζήτηση.

Αν και υπάρχουν διαφορετικές προτιμήσεις σε κάθε γυναίκα, πάντα θα υπάρχουν οι κινήσεις ματ που θα λειτουργούν και θα οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Και στατιστικά μιλώντας, έχουν σχεδόν πάντα εγγυημένα αποτελέσματα.

Δεν είναι αγώνας δρόμου

Ναι, θέλουμε εντέλει να απολαύσουμε έναν δυνατό οργασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βιαζόμαστε λες και δίνουμε εξετάσεις. Το ζητούμενο είναι να το χαιρόμαστε, να απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο και να βρίσκουμε τις ερωτογενείς ζώνες μας.

Φιλιά φιλιά φιλιά

Ας μην υποτιμάμε τη δύναμη των φιλιών. Δεν είναι προαιρετικό αλλά υποχρεωτικό προκαταρκτικό που διατηρείται καθ'όλη τη διάρκεια της πράξης. Το υποστηρίζει και έρευνα του 2017.

Ναι στις ιδανικές στάσεις

Δεν ισχύουν όλα για όλους, οπότε επικοινωνούμε για να μάθουμε. Ενημέρωσε τον σύντροφό σου για τις στάσεις που αποδεδειγμένα σε οδηγούν στον οργασμό.

Λαιμός, γλουτοί και λοιπές ερωτογενείς ζώνες

Όλοι έχουμε τις δικές μας ερωτογενείς ζώνες, αλλά τα φιλιά στον λαιμό και τα χάδια στους γλουτούς αυξάνουν την ερωτική διέγερση. Ας κάνουμε focus εκεί.

Πάτα play στην κλειτορίδα

Το σημείο με τις αμέτρητες νευρικές απολήξεις που είναι εκεί για να σου εγγυηθεί ατελείωτη ηδονή. Σωστή τριβή και πίεση, πάντα με τη δική σου καθοδήγηση, για να περάσουμε όλοι αξέχαστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.