WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ομμμ: Η στάση στο σεξ που δεν είναι μόνο για χαλάρωση


Κλέλια Φατούρου

6 Σεπτεμβρίου 2023

Ομμμ: Η στάση στο σεξ που δεν είναι μόνο για χαλάρωση
Unsplash/yoann boyer
Θα μοιάζει με διαλογισμό, αλλά θα είναι σεξ

Το σεξ μπορεί να γίνει χαλαρωτικό, απολαυστικό ή και τα δύο. Κάθε φορά μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, αρκεί να ξέρεις τι είναι αυτό που ψάχνεις. Είναι ο μοναδικός στόχος ο οργασμός; Είναι η περιπετειώδης αίσθηση; Είναι στάσεις που γυμνάζουν;

Αν σκοπός είναι η χαλάρωση που συνοδεύεται από ηδονή, μία είναι η στάση. Η ομμμ προέρχεται από το κλασικό επιφώνημα του διαλογισμού, που εδώ αποκτά σεξουαλική διάσταση.

Πώς κάνεις τη στάση ομμμ;

Ο παρτενέρ σου κάθεται στο κρεβάτι οκλαδόν, ενώ εσύ από πάνω, έτσι ώστε να κοιτάζεστε. Ιδανικά, πρέπει να τυλίξεις τα πόδια γύρω του έτσι ώστε να κάθεστε αγκαλιασμένοι. Στην πραγματικότητα, είναι σαν τη στάση λωτός, απλά εδώ το κλειδί είναι να κουνιέστε εμπρός πίσω. Το κομμάτι του διαλογισμού προκύπτει από το ότι κοιτάζεστε βαθιά, και αυτό σας φέρνει πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.

Αντικειμενικά μιλώντας, τι καλύτερο από το να επιστρέφεις σπίτι μετά το γραφείο και να επιδίδεσαι σε χαλαρωτικό σεξ, χωρίς ιδιαίτερες προετοιμασίες; Ό,τι πρέπει για τις φορές που είσαι κουρέλι, αλλά δεν θες να εγκαταλείψεις την ερωτική σου ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS