WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στο TikTok, τα ζευγάρια βγαίνουν ρομαντικά ραντεβού στο IKEA. Εσύ ακόμη πηγαίνεις για καφέ;


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2023

Στο TikTok, τα ζευγάρια βγαίνουν ρομαντικά ραντεβού στο IKEA. Εσύ ακόμη πηγαίνεις για καφέ;
Γνωρίζοντας τον άλλο καλύτερα, μέσα από την αισθητική και το γούστο του

Αν σε ρωτούσα αυτή τη στιγμή, ποιο είναι το ιδανικό για εσένα ρομαντικό ραντεβού, ποια θα ήταν άραγε η απάντηση σου; Αν με αφήνεις να μαντέψω, πιθανώς στις επιλογές θα ήταν ένα ωραίο δείπνο σε εστιατόριο, ένα ποτήρι κρασί στα wine bar της πόλης, ή ίσως κάποιο σύντομο και casual coffee date.

Όποια και αν είναι η απάντηση, βάζω στοίχημα πως δύσκολα θα σκεφτόσουν ένα ρομαντικό ραντεβού στα ΙΚΕΑ. Κι' όμως το TikTok δεν σταματά να μας δίνει τις πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές ιδέες, και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την περίοδο, είναι τα ρομαντικά ραντεβού στα ΙΚΕΑ.

Καταλαβαίνω πως ίσως και να μην σου μοιάζει ως η πιο ρομαντική επιλογή, αλλά τα 2,7 billion views που συγκεντρώνουν τα TikTok βίντεο με #ikeadates, έχουν να σου πουν πολλά. Όλο και περισσότερα ζευγάρια, αποκτούν αυτή τη νέα και αγαπημένη συνήθεια, να επισκέπτονται μαζί τα ΙΚΕΑ και να βρίσκουν κομμάτια και έπιπλα προκειμένου να διακοσμήσουν το σπίτι τους και να ανανεώσουν τον χώρο τους.

@megandugo Your fav cool kids are back in town ✌🏼 #pourtoi #foryou #ikeadate #coupledateideas #barcelonalife #coolkids ♬ original sound - seren 🤘


Πέρα από στρώματα και πολυθρόνες, ένα από τα πράγματα που σίγουρα δοκιμάζουν τα ζευγάρια είναι και η κουζίνα των γνωστών καταστημάτων. Τα ΙΚΕΑ πέρα από νόστιμο φαγητό, έχουν και πολύ οικονομικές επιλογές.

Και αν νομίζεις πως πρέπει να έχεις ήδη σύντροφο για να πραγματοποιήσεις μια τέτοια επίσκεψη, να σημειωθεί πως και τα πρώτα ραντεβού πηγαίνουν εξίσου καλά στα ΙΚΕΑ. Πολλοί είναι εκείνοι που συναντιούνται για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να χαζέψουν έπιπλα, να συζητήσουν, να γνωριστούν καλύτερα και να μοιραστούν την αισθητική και το γούστο τους.

@bradandmill Alphabet dating your partner >>> Give us more date ideas! ✨ #alphabetdating #alphabetdate #dateinspo #dateideas #ikeadate #couplegoals #goals #dreamcouple ♬ Lil Boo Thang - Paul Russell


«Τα ραντεβού στα ΙΚΕΑ είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια βόλτα, μαθαίνεις καλύτερα τον σύντροφο σου, το γούστο του και τις προτιμήσεις του, συνδέεστε μέσα από αντικείμενα, ονειρεύεστε το μελλοντικό σας σπίτι ή το πως θα θέλατε να διακοσμήσετε ιδανικά τον χώρο σας, και γενικότερα έρχεστε πιο κοντά και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα εξερευνώντας όλα αυτά που έχει να σας προσφέρει ένας χώρος όπως τα ΙΚΕΑ», γράφουν χαρακτηριστικά ένα από τα ζευγάρι στο TikTok.

@nusiaiszymus ikea date idea 🧸🛌 #xyzbca#dc#fyp#foryoupage#dlaciebie#nusiaiszymus#viral#fypage#couple#couplegoals#fypシ#dateidea#ikeadate#ikea#vlog#date ♬ Sparks - Coldplay

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.