WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Lazy girl sex: 3 στάσεις για τις φορές που θέλεις να τελειώσεις, χωρίς καν να κουνηθείς


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

Lazy girl sex: 3 στάσεις για τις φορές που θέλεις να τελειώσεις, χωρίς καν να κουνηθείς
Unsplash/dushawn jovic
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Εδώ, σου έχουμε τρεις

Θέλεις σεξ, θέλει σεξ – όλοι θέλετε σεξ, αλλά αισθάνεσαι μία τεράστια σωματική κόπωση. Ιδανικά, θα χαλάρωνες, θα περνούσες τέλεια και θα είχες οργασμό χωρίς καμία προσπάθεια. Ε, λοιπόν, υπάρχει τρόπος – ή, μάλλον, τρόποι.

Υπάρχουν στάσεις για τεμπέληδες, οι οποίες απαιτούν ελάχιστη κίνηση και είναι απολαυστικές και για τους δύο. Είναι ιδανικές για εκείνες τις ημέρες που είσαι πτώμα και θέλεις να χουζουρέψεις – μία Κυριακή πρωί, ας πούμε, ή μία Τρίτη βράδυ (είναι η δυσκολότερη μέρα της εβδομάδας, όλοι το ξέρουν αυτό).

Ακολουθούν, λοιπόν, οι τρόποι να κάνεις το καλύτερο lazy girl sex της ζωής σου.

Το κουτάλι

Εδώ έχουμε μία στάση που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ξαπλώσετε κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση, με εσένα μπροστά. Η διείσδυση είναι αργή, χωρίς πίεση, ενώ έχεις και ελεύθερα τα χέρια σου για να διεγείρεις όσο θέλεις την κλειτορίδα.

Ο λωτός

Αυτή η στάση όχι απλώς σε ξεκουράζει, αλλά σας φέρνει και πιο κοντά. Εκείνος κάθεται σταυροπόδι, εσύ έρχεσαι από πάνω και τυλίγεις τα πόδια σου στην πλάτη του. Και περνάτε τέλεια, και είστε αγκαλιασμένοι συνέχεια.

Το φλατ ιεραποστολικό

Αν, για εσένα, είναι ιδανικό το να είστε κι οι δύο ξαπλωμένοι, αυτή είναι η λύση. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα, ο παρτενέρ (ή ο ενεργητικός της σχέσης) ξαπλώνει πάνω σου και, αντί να στηριχτεί στα γόνατα, ακουμπά όλο το σώμα του στο δικό σου.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.