WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 pink (δηλαδή περίπου red) flags που πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου


JTeam

5 Νοεμβρίου 2023

3 pink (δηλαδή περίπου red) flags που πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου
pexels
Τα pink flags που πρέπει να συζητήσεις άμεσα, για να είναι καλή η σχέση σας

Τα red flags στο dating, τα ξέρεις – στα έχουμε αναλύσει, δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε. Είναι τα σημάδια ότι απλώς δεν ταιριάζετε, ότι η σχέση σας είναι τοξική και, γενικά, δείχνουν όλα όσα θα πρέπει να αποφεύγεις σε έναν άνθρωπο.

Εδώ, θα πούμε τα pink flags – είναι πράγματα που μπορεί να σε ενοχλήσουν και, ενώ τα αγνοείς στην αρχή, μετά τα βλέπεις και αναρωτιέσαι: «Είναι τόσο σοβαρό όντως; Μήπως αντιδρώ υπερβολικά; Ή λύνεται;»

Τα pink flags, συνήθως λύνονται. Παρακάτω, θα δεις τα 3 που χρειάζεται να σε προβληματίσουν, να τα συζητήσεις και να δεις αν μπορείτε να τα βρείτε κάπου στη μέση.

  • Μιλάτε διαφορετική γλώσσα αγάπης. Είναι σημαντικό να ξέρετε ο ένας τη γλώσσα αγάπης του άλλου, για να καταλαβαίνετε πότε γίνεται προσπάθεια και να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις.
  • Δεν ταιριάζετε σεξουαλικά. Αν και είναι κακός οιωνός, με ειλικρινή επικοινωνία χωρίς ταμπού μπορεί να διορθωθεί. Αν ακόμη και τότε δεν τα βρείτε, είναι ώρα να χωρίσετε.
  • Αισθάνεσαι ότι κάτι κρύβει. Ένα ακόμη θέμα που λύνεται με ειλικρινή κουβέντα. Σε περίπτωση που έχεις ένα προαίσθημα, θίξεις το ζήτημα και προσπαθήσει να σου κάνει gaslighting, απλώς φεύγεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.