WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιοι ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι "απόλαυσαν παραπάνω" τα γυρίσματα ερωτικών σκηνών


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Ποιοι ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι "απόλαυσαν παραπάνω" τα γυρίσματα ερωτικών σκηνών
YouTube
Τυχαίο -ή και όχι-, αλλά είναι μόνο άντρες

Οι ερωτικές σκηνές σε μια ταινία μπορούν να γίνουν τρομακτικά άβολες. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Και ναι, δεν είναι «μυστικό» ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί μισούν τις σκηνές σεξ. Aπό το γεγονός πως πρέπει να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, μέχρι το ότι πρέπει να πάρουν άβολες πόζες, ειλικρινά δεν το λες και εύκολο task.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν τις χειρότερες αναμνήσεις τους από σκηνές σεξ που χρειάστηκε να γυρίσουν για τις ανάγκες μιας ταινίας. Άλλοι έχουν μιλήσει για «αμήχανες» καταστάσεις που έχουν ζήσει, ενώ άλλοι έχουν αναφερθεί σε αρκετά «εξευτελιστικές στιγμές», καθώς έχουν ερεθιστεί καταλάθος. Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά συμβαίνει.

Αυτοί, είναι μερικοί από τους διάσημους ηθοποιούς που έχουν αποκαλύψει πως έχουν διεγερθεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ερωτικών σκηνών.

  • Ο Χένρι Καβίλ στο «Τhe Tudors»

Σε συνέντευξή του, πίσω το 2015, ο ηθοποιός είχε πει: «Μου έχει συμβεί μόνο μία φορά και ήταν πολύ ντροπιαστικό». Στα γυρίσματα του The Tudors, ο Καβίλ αναγκάστηκε να απολογηθεί εκ των υστέρων γιατί ήταν... αρκετά εμφανές ότι του άρεσε η σκηνή που γύριζαν. Ο ηθοποιός, γενικά, έχει εκφράσει το γεγονός πως νιώθει αρκετά «άβολα» με τις σκηνές σεξ. «Νομίζω ότι μερικές φορές γίνεται υπερβολική κατάχρηση αυτών των σκηνών σήμερα και καταλήγεις να αναρωτιέσαι: Είναι πραγματικά απαραίτητο αυτό ή είναι απλά μια σκηνή με άτομα που φορούν λιγότερα ρούχα; Και εκεί είναι που αρχίζεις να νιώθεις πιο άβολα και σκέφτεσαι: Δεν υπάρχει ηθοποιία εδώ, δεν υπάρχει κάποια σκηνή που μπορεί να μεταφερθεί στο υπόλοιπο της ταινίας», είχε πει πρόσφατα ο ηθοποιός στο podcast «Happy Sad Confused».

  • O Τζέιμς Μακαβόι στο «Shameless»

«Ένιωθα μια διέγερση μερικές φορές», έχει δηλώσει ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Times», μιλώντας για κάποιες από τις σκηνές της σειράς. «Συνήθως είναι τόσο άβολο που το θέμα είναι περισσότερο να κάνεις να φαίνεται ότι πραγματικά θέλεις το άλλο άτομο που είστε μαζί εκείνη τη στιγμή, παρά το ότι δεν περνάς καλά. Ταυτόχρονα, όμως, να μην τον κάνεις να νιώσει άβολα».

  • Ο Τζέσε Μέτκαλφ στο «Desperate Housewives»

Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έχει έρθει σε στύση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Desperate Housewives». «Στην πρώτη σκηνή που κάναμε ποτέ, όπου η Γκαμπριέλα και ο Τζον έκαναν για πρώτη φορά σεξ, κάναμε πρόβα και τότε ο σκηνοθέτης είπε: "Εντάξει, σηκωθείτε από το κρεβάτι, πρέπει να επαναφέρουμε το σκηνικό", και εγώ είπα: "Χρειάζομαι ένα λεπτό"», είχε αποκαλύψει σε ραδιοφωνική εκπομπή.

  • O Τέρενς Χάουαρντ στο «Empire»

«Οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν κάτι όταν ερεθίζονται», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Ταράτζι Π. Χένσον. Μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές που έχουν γυρίσει μαζί με τον ηθοποιό στο «Empire», η ίδια αποκάλυψε ότι στις επίμαχες σκηνές, ο Τέρενς Χάουαρντ προσπαθούσε να μη τη φέρει σε άβολη θέση.

  • Ο Χιου Γκραντ σε... πολλές ταινίες

Είτε αστειευόταν είτε μιλούσε σοβαρά, ο γνωστός ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή του ότι πάντα «ενθουσιάζεται» όταν γυρίζει σκηνές σεξ, παρόλο που οι περισσότεροι ηθοποιοί νιώθουν άβολα -όπως δηλώνουν. Ελπίζουμε να έκανε πλάκα, αλλιώς πολύ κρίμα για όσους έχουν βρεθεί μαζί του σε ταινίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.