WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Επιλέξτε το σωστό snack


12 Μαρτίου 2013

Αποφύγετε πόνους στο στομάχι, καούρες και την αίσθηση της πείνας, τρώγοντας το σωστό snack.

Όταν το snack δεν καθησυχάζει κάπως την πείνα σας μέχρι να φάτε το κυρίως γεύμα σας, δε σας δίνει ενέργεια, νιώθετε ότι ενόχλησε το στομάχι σας, τότε σημαίνει ότι έχετε κάνει λάθος επιλογή. Τα snacks, μπορεί να είναι μικρά γεύματα, ωστόσο είναι απαραίτητα και πρέπει να σας καλύπτουν. Μάθετε λοιπόν ότι:

  • Πρέπει να προσέχετε με τις φυτικές ίνες: Αν η δουλειά σας είναι γραφείου, με άλλα λόγια δεν κινήστε τότε μπορούν να σας προκαλέσουν πρήξιμο στην κοιλιά. Πρέπει πάντα να συνδυάζονται με μία μικρή άσκηση. Επίσης βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου, όποτε πρέπει να γνωρίζετε ότι η όρεξη σας για τουαλέτα θα αυξηθεί.
  • Πρέπει να δώσετε έμφαση στους υδατάνθρακες: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το στομάχι σας, να ξέρετε ότι γενικότερα οι απλοί υδατάνθρακες και όχι οι σύνθετοι χωνεύονται πιο εύκολα.
  • Πρέπει να επιλέξετε ένα snack που να έχει μέχρι 150 θερμίδες: Θυμηθείτε ότι είναι ένα μικρό γεύμα που μεσολαβεί μεταξύ των κυρίων. Δεν υπάρχει λόγος να φουσκώσετε, πρέπει απλά να δώσετε λίγη ενέργεια στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.