WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένα σεμινάριο για να αισθανθούμε καλύτερα


20 Φεβρουαρίου 2014

APIVITA.jpg

Από την Σοφία Κουτσιανά.

Μία καθημερινή σκέψη όλων είναι το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα. Οι περισσότεροι τη ζούμε τόσο έντονα και με ρυθμούς γρήγορος που τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε το κατά πόσο οι συνήθειες και τα μικροπράγματα που κάνουμε μπορούν αν έχουν αντίκτυπο στη υγεία αλλά και την ψυχολογία μας.

Η Σοφία Κουτσιανά, yoga teacher, health coach, APIVITA Vice President, θα μας δώσει τη ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 5 βασικές αρχές για μία ισορροπημένη, γεμάτη υγεία και αρμονία ζωή σε ένα δίωρο σεμινάριο. Το ζητούμενο είναι να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που τελικά μας ενοχλεί και να το αλλάξουμε δίνοντας μία ανανεωμένη πνοή στην καθημερινότητα. Είναι ανάγκη να μάθουμε να το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερη και πιο ευχάαριστη την κάθε μας μέρα, ξεκινώντας με απλά, βασικά, ευχάριστα βήματα.

Σε έναν χώρο απόλυτα ταιριαστό με την ισορροπία και την ηρεμία, ευχάριστα αρώματα και πολύ φυσικό φως, στο Apivita Experience Store, η Σοφία Κουτσιανά θα μας υποδεχτεί για να μας παρουσιάσει τεχνικές αναπνοών σε συνδυασμό με ασκήσεις Naam Yoga.

"The 5 basics of wellbeing" Σεμινάριο με τη Σοφία Κουτσιανά, yoga teacher, health coach, APIVITA Vice President Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 12-2 μμ Συμμετοχή 10 € The APIVITA Experience Store Σόλωνος 6, Κολωνάκι

*Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο [email protected].

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.