WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κόκκινο κρασί: Το Α και το Ω για την καρδιά σας


5 Σεπτεμβρίου 2014

Πάντα με μέτρο.

Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το κόκκινο κρασί, το οποίο θεωρείται απαραίτητο για την υγεία της καρδιάς είναι χιλιάδες.  Συγκεκριμένα οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και την καρδιά σας. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα είναι ένα ακόμη μυστικό που αφορά την υγεία των ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση οι υπερβολές δεν ενδείκνυνται και πρέπει να αποφεύγονται. Το μέτρο είναι απαραίτητο στην ζωή σας και ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στο αλκοόλ. Επομένως η συνταγή των γιατρών επιβάλλει ένα, το πολύ δύο ποτήρια και όχι κάθε μέρα.

Οι έρευνες για το κόκκινο κρασί έχουν ξεκινήσει ήδη από την δεκαετία του 90 και καθώς τα χρόνια περνούν, τόσο περισσότερο επιβεβαιώνονται τα αποτελέσματα, μέσα από μελέτες φυσικά. Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι έχει αποδειχθεί επιπλέον ότι μειώνει και τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο ότι το κόκκινο κρασί προστατεύει την καρδιά σας.

Τέλος οι επιστήμονες συμβουλεύουν ότι ο συνδυασμός της σωματικής άσκησης με την ελεγχόμενη κατανάλωση κόκκινου κρασιού είναι το Α και το Ω για μία υγιή καρδιά. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε αυτά τα δύο και δείτε άμεσα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά τους πρέπει να συμβουλεύονται γιατρούς πριν από οποιαδήποτε επιλογή ή αλλαγή στον τρόπο ζωής τους!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.