WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συμβουλές ομορφιάς από την Kristen Bell


22 Οκτωβρίου 2014

2632d33dcca0dbb502a733ab4ea3093a-κα.jpg

Όμορφη, λαμπερή, μητέρα μιας κόρη, με μια επιτυχημένη καριέρα και μια υγιή φιλοσοφία για τη ζωή. Διαβάστε σχετικά με το πώς η Kristen Bell παραμένει νέα, όσο και εάν περνάνε τα χρόνια.

Η άσκηση είναι σημαντική για την Kristen, ώστε να παραμένει σε φόρμα. Χαίρεται να πηγαίνει για πεζοπορία με τους φίλους της ή να κάνει πιλάτες. Όταν δεν έχει χρόνο, επιλέγει να κάνει 20 λεπτά γυμναστική, όπως κάμψεις και καθίσματα.  Όμως, ενώ η άσκηση είναι σημαντική για την ηθοποιό- τραγουδίστρια, δεν έχει τίποτα να κάνει με την εικόνα του σώματος της. Ο στόχος της δεν είναι να αλλάξει το σώμα της, αλλά απλά να κάνει κάτι που την ευχαριστεί, ώστε να ξεφεύγει από την καθημερινή ρουτίνα. Αρνείται να είναι το κορίτσι που κοιτάζεται συνεχώς στον καθρέφτη!

Επίσης, η Kristen υποστηρίζει ότι, γνωρίζει τι είναι καλό για το σώμα της μέσα και έξω. Έχει αλλάξει πρόσφατα τη διατροφή της και έχει γίνει χορτοφάγος. Αλλά, παρόλα αυτά δεν στερείτε την γλυκιά απόλαυση, όποτε το επιθυμήσει.  Τέλος, η γνωστή ηθοποιός, λέει ότι, το στρες μπορεί να συμβάλει στην αύξηση βάρους, γι’ αυτό και προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να ηρεμεί. Ο ιδανικός τρόπος χαλάρωσης για εκείνη είναι το μαγείρεμα. "Έχω μια μικρή Ιταλίδα μέσα μου" υποστηρίζει.

Πηγή:  www.mindbodygreen.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.