WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό για την απώλεια βάρους


17 Νοεμβρίου 2014

Μήπως μόνο με το άκουσμα της απώλειας βάρους, αρχίζετε και έχετε άγχος; Μήπως κάνετε δίαιτα, κάνετε διατροφή, κάνετε και γυμναστική αλλά, εκείνα τα σωσίβια στην κοιλιά δεν λένε να φύγουν για κανένα λόγο; Εάν, σας ταλαιπωρούν τα παραπάνω, τότε ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και η απώλεια κιλών δεν θα είναι πλέον, δύσκολη υπόθεση.

Καταρχήν, εφόσον κάνετε το πρώτο βήμα, πρέπει να ξέρετε ό,τι είναι πολύ σημαντικό. Όμως, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, καλό είναι, να μιλήσετε για αυτούς, στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.  Γιατί, υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σας να αντιδρά αρνητικά, στη νέα διατροφή σας. Εάν, συμβαίνει αυτό, τότε  προσπαθήστε να βρείτε μέση λύση. Κάντε ερωτήσεις για τις μικρές αλλαγές που αυτός μπορεί να είναι πρόθυμος να κάνει μαζί σας. Θα μπορούσε να τρώει στις 7 μ.μ. αντί για 8; Θα μπορούσε να πάτε για μια βόλτα μαζί; Θα μπορούσε να προσπαθήσει να  τρώει μερικά διαφορετικά φαγητά μαζί σας;  Όλα αυτά είναι μερικά σημαντικά παραδείγματα.

Απευθυνθείτε σε φίλους. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας είναι υποστηρικτικός, μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε και με τους φίλους σας. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, ότι έχετε τη τάση να τρώτε  με τον ίδιο τρόπο, όπως οι συνομήλικοί σας. Έτσι αν συνδεθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά σας για την υγιεινή διατροφή, θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επίσης, ήρθε ο καιρός να βρείτε τις δραστηριότητες που σας αρέσουν, για να μη σκέφτεστε, συνέχεια ότι κάνετε δίαιτα. Ψάξτε δραστηριότητες που να μπορείτε να μοιραστείτε με εκείνους που αγαπάτε, για να έχετε μια υποστήριξη και μια ώθηση, ώστε να μη τα παρατήσετε.  Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τη συντροφιά των φίλων σας, χωρίς να αισθάνεστε ότι, η διατροφή σας είναι εμπόδιο στη σχέση σας.

Θα πρέπει να πιστεύετε ό,τι μπορείτε να χάσετε βάρος και θα πετύχει. Ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορείτε να κάνετε, είναι να ξεκινήσει προγράμματα απώλειας βάρους σας με τις σκέψεις της αποτυχίας. Ξεκινήστε θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και πιστεύοντας ό,τι σε λίγο καιρό θα τους έχετε πετύχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.