WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips που κάνουν τη απώλεια κιλών εύκολη υπόθεση!


9 Μαρτίου 2015

5db775c54248bad415abb2aca4402653-1καιετα.jpg

Θέλετε να κάνετε την απώλεια κιλών εύκολη υπόθεση; Δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε μερικές απλές καθημερινές συνήθειες, και θα χάσετε το βάρος που επιθυμείτε, χωρίς να το καταλάβετε.

Σίγουρα όταν ξυπνάτε το πρωί, βουρτσίζετε τα δόντια σας, μπορεί να κάνετε ένα ντους και παίρνετε το πρωινό σας. Μια καλή ιδέα είναι να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο πιο νωρίς και να κάνετε μερικές κάμψεις, πριν ετοιμαστείτε για τη δουλειά. Δεν χρειάζεται να τρέχετε στα γυμναστήρια πρωινιάτικα, γιατί αυτή η σύντομη προπόνηση, θα σας βοηθήσει να χάσετε τα κιλά που τόσο επιθυμείτε.

Αφού ετοιμαστείτε και βγείτε από το σπίτι, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κατέβετε με τις σκάλες, αντί να πάρετε το ασανσέρ. Τι και εάν το διαμέρισμα σας βρίσκεται στον 6ο όροφο; Περιμένοντας το ασανσέρ, δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά, ούτε θα μειώσει την περιφέρεια της μέσης σας. Ενώ εάν κατέβετε με τις σκάλες, δραστηριοποιείτε τον μεταβολισμό σας και θα κάψετε πιο εύκολα τις θερμίδες.

Και ενώ είστε στο γραφείο και έχει έρθει η ώρα του μεσημεριανού γεύματος, εσείς κάθεστε και φλυαρείτε στην καφετέρια. Ενώ θα μπορούσατε να προσκαλέσετε ένα συνάδελφο σας, να πάτε μια βόλτα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την κίνηση.

Σκέφτεστε να παραγγείλετε πίτσα για μεσημεριανό; Ξανασκεφτείτε το και κάνετε μια πιο υγιεινή επιλογή, όπως μια σαλάτα. Εάν τη παραγγείλετε απ έξω μη διστάσετε να  ζητήστε να σας φέρουν τη σος ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πόση ποσότητα να βάλετε. Αυτό είναι μια μικρή επιλογή, που μπορείτε να κάνετε καθημερινά και να χάσετε αρκετά κιλά.

Απόψε δοκιμάστε να πάτε νωρίς για ύπνο, αντί να παρακολουθείτε άσκοπα τηλεόραση. Μελέτες υποστηρίζουν ότι εάν κοιμάστε περισσότερο, θα ζυγίζετε λιγότερο και επίσης, θα αποφύγετε τα τσιμπολογήματα αργά τη νύχτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.