WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μια πρόσφατη ανακάλυψη που με κρατάει σε φόρμα


22 Δεκεμβρίου 2015

IMG_47631.jpg

Πρόσφατα ανακάλυψα μια υπηρεσία που με βοήθησε πάρα πολύ και έβαλε σε νέες βάσεις την καθημερινή μου διατροφή έτσι, μετά από κάποιες μέρες δοκιμής, σκέφτηκα να τη μοιραστώ. Ο λόγος για τη Boxeat που ήρθε και στην Ελλάδα με μια μοναδική αποστολή, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας.

Οι υποχρεώσεις μου είναι ήδη πολλές και αυτές τις ημέρες αυξάνονται και πληθύνονται. Τα γυρίσματα πυκνώνουν όπως και τα ραντεβού για διάφορα project που τρέχουν. Πολλές φορές δεν μου είναι εύκολο να προετοιμάζω τα γεύματά μου με αποτέλεσμα να νιώθω πως δεν τρώω όσο σωστά θέλω. Η ισορροπημένη διατροφή όμως παραμένει βασική προτεραιότητά μου για ευεξία και διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης. Αποφάσισα λοιπόν να αναθέσω αυτή τη δουλειά στη Boxeat και έκανα πάρα πολύ καλά!

IMG_4768

Στο γραφείο έφτασε από νωρίς το πρωί το κουτί της Boxeat, που περιείχε τα 5 γεύματα της ημέρας μου. Το μενού για σήμερα έχει γεύσεις που μου αρέσουν πολύ, αν και ο ουσιαστικός λόγος που ξεκίνησα είναι γιατί θέλω να διατρέφομαι σωστά καλύπτοντας όλες μου τις διατροφικές ανάγκες.

IMG_4780

Το πρωινό μου ήταν ομολογουμένως ανατρεπτικό και πεντανόστιμο. Η πρόταση του Chef είναι κρέπα κοτόπουλο με τυρί κρέμα και σπανάκι μαζί με συνοδευτική πράσινη σαλάτα.

yogurt shake banana

Η μέρα προχωρούσε και δεν άργησε να έρθει η ώρα του δεκατιανού. Τα ενδιάμεσα γεύματα είναι πολύ σημαντικά και ποτέ δεν παραλείπω να τρώω κάτι, με τονώνει και βοηθάει το μεταβολισμό να λειτουργεί καλύτερα. Ανυπομονούσα να δοκιμάσω το Yogurt Shake με μπανάνα, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

IMG_4851

Ακολούθησε το κυρίως γεύμα το οποίο ήταν κοτόπουλο με σάλτσα ανανά, ψημένα αμύγδαλα, ρύζι και σαλάτα σπανάκι με κατίκι. Plus η γευστικότατη vinaigrette!

IMG_4831

Εποχιακό το απογευματινό με μήλο, μέλι, κανέλα και σουσάμι.

IMG_4858

Το βράδυ με βρήκε και πάλι στο γραφείο μετά από κάποια σύντομα εξωτερικά ραντεβού. Η πρώτη μέρα μου με την Boxeat αποδείχθηκε πολύ απαιτητική μα ένιωθα δυνατή, γεμάτη ενέργεια και είχα χαρεί πολυ τα γεύματά μου. Last but not least, το βραδινό. Pancakes με σπανάκι, sauce τυριού και ψητές πιπεριές Φλωρίνης.

Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα. Είτε θέλετε σαν εμένα να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, είτε επιδιώκετε να χάσετε βάρος, είναι η καλύτερη λύση. Φρέσκο φαγητό στην πόρτα σας από μια επιστημονική ομάδα που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις διατροφικές μας ανάγκες! Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.