WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η απόλυτη ανακάλυψη που υπόσχεται το σώμα των ονείρων σας


26 Ιανουαρίου 2016

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ένα όμορφο σώμα και ταυτόχρονα να είναι λαμπερή; Όμως, η ομορφιά δεν εξαρτάται μόνο από αυτά που περιέχει το νεσεσέρ μας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο μας. Εντέλει είμαστε ό,τι τρώμε; Κι όμως ναι. Γιατί η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση μας, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να μας χαρίσει ένα καλοσχηματισμένο σώμα και μια λαμπερή επιδερμίδα. Η διατροφική περιποίηση είναι γυναικεία υπόθεση.

Όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην αναπαραγωγική ηλικία οι απαιτήσεις της είναι πολλές, και αυτό γιατί η έμμηνος ρύση και μια πιθανή εγκυμοσύνη ενδέχεται να εξαντλήσουν τον οργανισμό της σε θρεπτικά συστατικά. Αλλά και στην εμμηνόπαυση οι διατροφικές συνήθειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Εκτός όμως από τις αυξημένες ανάγκες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν και ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα. Αν λοιπόν και εσείς, όπως οι περισσότερες γυναίκες, αγωνίζεστε να διατηρήσετε το βάρος σας ή να χάσετε τα περιττά κιλά, δεν έχετε παρά να γνωριστείτε με τη Boxeat! Τι είναι η Boxeat; Είναι μια νέα, πρωτοποριακή εταιρεία στην Ελλάδα που ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness και έχει μια και μόνο αποστολή: να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας!

Επιλέγοντας το πρόγραμμα της Boxeat η απώλεια κιλών φαίνεται εύκολη υπόθεση και ταυτόχρονα αποκτάτε ευεξία και υγεία. Σε ένα μαγικό κουτί με το όνομα Boxeat κλείνονται διατροφολόγοι, σεφ και trainers και σας παραδίδουν 5 γεύματα ημερησίως στην πόρτα σας κάθε πρωί. Τα γεύματα αυτά ετοιμάζονται μόνο λίγες ώρες πριν την παράδοση και παρέχουν όλα τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Οι εκπλήξεις όμως, δεν τελειώνουν εδώ, διότι οι trainers σας προσφέρουν ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 3 είδη άσκησης που για πρώτη φορά συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο σύστημα εκγύμνασης.

Το πρόγραμμα της Boxeat προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ του χαρίζει ανεπανάληπτες γεύσεις με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Είναι μια εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με ένα κοινό! Την αγάπη για το φαγητό και το πάθος για το fitness! Αν θέλετε και εσείς να απολαύσετε το ταξίδι για να φτάσετε στον στόχο σας, επιλέξτε Boxeat και ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο γεύσεων θα φτάνει καθημερινά στην πόρτα σας!!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.