WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι συνέβη όταν έμαθα ότι είμαι πρώτη φορά έγκυος


18 Νοεμβρίου 2016

birch-1498550-1920.jpg

Τα συναισθήματα που νιώθεις όταν μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος είναι πολύ δυνατά και δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Έτσι ένιωσα και εγώ όταν έμαθα ότι περιμένω παιδί. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, όχι πώς δεν το ήθελα, αντιθέτως μάλιστα το ήθελα και πολύ. Γι αυτό και με είχαν ζώσει τα φίδια και ήθελα οπωσδήποτε να μάθω αν είμαι ή όχι έγκυος το ταχύτερο δυνατό. Και έτσι αποφάσισα να πάω στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης και ευτυχώς βρήκα το Predictor, το μόνο που εδώ και 45 χρόνια  ανιχνεύει την εγκυμοσύνη το νωρίτερο και το ταχύτερο. Εγώ πήρα το Predictor Early, το μόνο τεστ που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη έως και 6 μέρες νωρίτερα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης και επίσης διαθέτει ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου. Με το που αγόρασα το Predictor Early τα συναισθήματα είχαν αγγίξει το ζενίθ, όμως ήμουν και ανακουφισμένη  που θα μάθαινα την αλήθεια τόσο γρήγορα.

Και έφτασε η μεγάλη στιγμή του αποτελέσματος, όπου κοιτάω την οθόνη και αντικρίζω δύο ροζ γραμμούλες. Ήταν χωρίς αμφιβολία θετικό, εξάλλου όλα τα τεστ εγκυμοσύνης Predictor έχουν τη μεγαλύτερη ακρίβεια. Γυρίζοντας αυθόρμητα προς τον καθρέφτη του μπάνιου όπου βρισκόμουνα είδα ένα χαμόγελο διαφορετικό, πιο γλυκό αλλά ταυτόχρονα γεμάτο συγκίνηση. Ήταν το χαμόγελο μου! Κι όμως το έβλεπα για πρώτη φορά να είναι τόσο πλατύ, τόσο χαρούμενο γεμάτο ένταση και συναισθήματα. Δεν θα πω ψέματα, αγχώθηκα λιγάκι, όμως ακόμα και το άγχος που είχα ήταν γλυκό! Όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, το Predictor μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου και το πιο σημαντικό μπόρεσα να το μάθω το συντομότερο δυνατό, ώστε να είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά αλλά και πρακτικά.

Ο δρόμος της εγκυμοσύνης είναι μακρύς, γεμάτος εντάσεις και συναισθήματα. Όμως είναι μια συναρπαστική διαδρομή που αξίζει να τη βιώσουν όλες οι γυναίκες. Έτσι και εγώ την πρώτη φορά που το Predictor μου αποκάλυψε την αλήθεια, δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Γιατί η εγκυμοσύνη είναι χωρίς αμφιβολία ένα θαύμα.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.predictor.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.