WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έξυπνα σνακ που μπορείς να απολαμβάνεις εύκολα παντού


2 Μαΐου 2017

food-woman-camera-girl.jpg

Το Μακεδονικό Ταχίνι σε αμέτρητους συνδυασμούς μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σνακ που θα συμπληρώσει με τον πιο θρεπτικό τρόπο τις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες. Η ελληνική υπερτροφή, που προέρχεται από 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά οφέλη του σουσαμιού, προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό και προστατεύουν την υγεία μας.

Τώρα, το Μακεδονικό Ταχίνι κυκλοφόρησε και σε μερίδες των 30 γραμμαρίων, κάνοντας την καθημερινή απόλαυσή του ακόμη πιο εύκολη και πρακτική. Απλό, με Mέλι, με Kακάο ή με Πορτοκάλι, μία μερίδα 30 γραμμαρίων μπορεί να προσφέρει στη στιγμή την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ανταποκριθούμε στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας με δύναμη και ενέργεια.

Να πώς μπορείς να πάρεις καθημερινά το boost που χρειάζεσαι μέσα από εύκολους και θρεπτικούς συνδυασμούς:

  • Μία εξαιρετική επιλογή πρωινού είναι τα βραστά αυγά, μία φέτα πολύσπορο ψωμί με μια ατομική μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι και ένας φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού. Οι φυτικές ίνες θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις υψηλά τα επίπεδα συγκέντρωσης όλη την ημέρα.

 

  • Για δεκατιανό στο γραφείο, μπορείς να επιλέξεις κουλούρι Θεσσαλονίκης και μια κούπα ζεστό καφέ  ή τσάι. Πρόσθεσε στο ρόφημά σου μία μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι που θα σου δώσει στη στιγμή την ενέργεια που χρειάζεσαι! Δοκίμασέ το!

 

  • Ένα φρούτο κομμένο σε φέτες, όπως η μπανάνα ή το μήλο, και μια ατομική μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι με Μέλι θα σου προσφέρει γεύση και ενέργεια που θα διαρκέσει για ώρα! Λίγη κανέλα μαζί είναι ό,τι πρέπει για έξτρα τόνωση!

 

  • Για ώθηση στον οργανισμό, ετοίμασε μία σαλάτα σε συνδυασμό με κάποιο αμυλούχο τρόφιμο, όπως καλαμπόκι, πατάτα βραστή ή λίγο ρύζι και πρόσθεσε μία ατομική μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι. Εναλλακτικά, φτιάξε ένα ντιπ ταχινιού με γιαούρτι που θα δώσει στη σαλάτα σου έναν ακόμη πιο ενδιαφέροντα γευστικό χαρακτήρα!

 

  •  Για τις απογευματινές λιγούρες, μία μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις! Συνδυασέ την με 2 κριτσίνια ολικής αλέσης και έφτιαξες το πιο λαχταριστό απογευματινό!

 

Αναζήτησε τις μερίδες Μακεδονικό Ταχίνι σήμερα κιόλας και βοήθησε τον οργανισμό σου με νόστιμα και θρεπτικά σνακ, ώστε να έχεις δύναμη και ενέργεια… στο τσεπάκι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.