WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κάντε αυτή την αποτοξίνωση για να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα για μπικίνι


Τζουλιάννα Καρνέζη

25 Μαΐου 2017

stocksnap-u7ajd2a34c.jpg

Αν ακολουθήσετε την παρακάτω αποτοξίνωση για πέντε ημέρες θα απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και θα αποκτήσετε το τέλειο σώμα για το τέλειο μπικίνι.

Εξαλείψτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γαλακτοκομικά, τα κόκκινα κρέατα από τη διατροφή σας και σχεδιάστε ένα μενού για πέντε ημέρες, που να αποτελείται από φρούτα και λαχανικά. Χρησιμοποιήστε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και κάντε συνταγές με όσπρια, σπόρους και δημητριακά ολικής αλέσεως.

1. Το πρωί πιείτε  χυμό λεμονιού με νερό. Αυτό θα βοηθήσει την πέψη και θα καθαρίσει το γαστρεντερικό σας σύστημα. Συμπιέστε το χυμό μισού λεμονιού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Πιείτε το πρώτο, το πρωί, πριν από το πρωινό.

2. Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης πρέπει, να έχετε ως στόχο να ασκήστε για μία ώρα καθημερινά. Και όχι οποιαδήποτε άσκηση, αλλά κάτι που θα σας κάνει να λαχανιάζετε, όπως τζόκινγκ κατά μήκος της παραλίας, με τα πόδια την ανηφόρα, γιόγκα ή πυγμαχία. Η έντονη άσκηση βοηθάει να φύγουν οι τοξίνες με τον ιδρώτα.

3. Για πέντε ημέρες,  μη φάτε κρέας, τηγανιτά και γλυκά. Προτιμείστε τα φρούτα, τα λαχανικά και τα όσπρια.

4. Να έχετε σα στόχο να πίνετε τρία λίτρα υγρά ημερησίως. Αυτό θα βοηθήσει τη κυκλοφορία της λέμφου και την αποτοξίνωση των νεφρών. Επιλέξτε νερό, φρέσκο χυμό λαχανικών και τσάι από βότανα.

5. Κάντε ένα scrub. Αυτό θα διώξει τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή μια φυσική βούρτσα σώματος ινών, βουρτσίστε το δέρμα με κυκλικές κινήσεις πριν μπείτε στο ντους.

Προειδοποιήσεις: Εάν υποβάλλεστε σε θεραπεία για μια ιατρική κατάσταση, πάντα να συζητάτε με το γιατρό σας πριν από την ανάληψη οποιασδήποτε δίαιτας ή άσκησης. Τα άτομα με διαβήτη ή κυκλοφορικά προβλήματα δεν μπορούν να ανεχθούν την αποτοξίνωση. Τυχόν βότανα, συμπληρώματα, αιθέρια έλαια, ή άλλα εναλλακτικά φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.