WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 δροσερές και πολύχρωμες συνταγές για smoothie lovers


ΝΙΚΗ ΧΑΓΙΑ

6 Ιουλίου 2017

pink-bowl.jpg

Πριν αρχίσετε να λέτε "πού να βρω εξωτικά φρούτα" ή "πώς να τα συντηρήσω;", σας έχουμε μία καταπληκτική πρόταση. Tα Alterra τα έχετε δοκιμάσει; Προκειται για μια σειρά κατεψυγμένων φρούτων που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή smoothies και τα οποία υπάρχουν σε 5 διαφορετικές γεύσεις/συνδυασμούς, αλλά εμάς οι αγαπημένοι μας είναι οι Pink Paradise, Yellow Sunrise και Wild Forest. Κομμένα και πλυμμένα φρούτα να τα πιεις στο ποτήρι και όχι μόνο. Εμείς για την ακρίβεια και τα ήπιαμε και τα φάγαμε. Και αυτές είναι οι τρεις πανεύκολες συνταγές που φτιάξαμε!

The Pink Bowl

Υλικά για δύο άτομα

1 συσκευασία Alterra Pink Paradise (περιέχει φράουλα, ροδάκινο, μάνγκο)
1 γιαούρτι 2%
1 μπανάνα μεγάλη

Δύο χούφτες δημητριακά της αρεσκείας σας (εμάς μας αρέσει η βρώμη)
Δύο κ.σ μέλι
Τριμμένη καρύδα

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το Pink Paradise, το γιαούρτι και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα ένα. Βάζουμε σε δύο μπωλ και σερβίρουμε μαζί με κομμάτια μπανάνας, τα δημητριακά και την τριμμένη καρύδα. Αν θέλουμε το αφήνουμε λίγο στο ψυγείο για να παγώσει λιγάκι.

The Wild Wild Smoothie

Υλικά για δύο άτομα

1 συσκευασία Alterra Wild Forest (περιέχει μούρο, μύρτιλο, φράουλα, βατόμουρο, μαύρο κεράσι, φραγκοστάφυλο, κόκκινο και μαύρο)

2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου (ιδανικά χωρίς προσθήκη ζάχαρης)

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το Wild Forest, τo γάλα αμυγδάλου και το μέλι. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα ένα. Βάζουμε σε δύο ποτήρια και σερβίρουμε με πολύ αγάπη.

The Virgin Aloha Cocktail

Υλικά για δύο άτομα

1 συσκευασία Alterra Yellow Sunrise (ανανάς, ροδάκινο, μάνγκο)

1 φλιτζάνι τσάι της αρεσκείας σας. Εμάς μας αρέσεις πολύ το τσάι ρόδι!

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το Yellow Sunrise και το τσάι. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα ένα. Βάζουμε σε δύο ποτήρια και σερβίρουμε με πολύ αγάπη. Αν θέλουμε και αρμόζει και η ώρα, μπορούμε να βάλουμε και λίγο αλκοόλ. Εμείς αγαπάμε το τζιν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.