WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι το μυστικό μου για να νιώθω υγιής


Τζουλιάννα Καρνέζη

20 Σεπτεμβρίου 2017

mg-4916.jpg

Τα μικρά καθημερινά πράγματα είναι αυτά που μπορούν να μας μας δώσουν την αίσθηση ευεξίας που τόσο επιθυμούμε να αποκτήσουμε. Το δικό μου μυστικό ευεξίας είναι τόσο απλό αλλά και τόσο θαυματουργό που δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Κάθε φορά που νιώθω τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις αλλά και το άγχος να με καταβάλλουν, ανοίγω το ψυγείο μου και πίνω ένα ρόφημα Αριάνι ΜΕΒΓΑΛ και αποκτάω ξανά τη χαμένη μου ενέργεια νιώθοντας έτοιμη να ανταπεξέλθω και στις πιο δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Δύο ποτήρια Αριάνι ΜΕΒΓΑΛ την ημέρα καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ασβέστιο κατά 80% ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αίσθηση δροσιάς και ευεξίας.

Εκτός φυσικά από το Αριάνι, η ΜΕΒΓΑΛ έχει και άλλες δυο καινούριες προτάσεις, το Κεφίρ και το Ξινόγαλο. Αν και το αγαπημένο μου ρόφημα είναι το Αριάνι, παρόλα αυτά και τα τρία αποτελούν δώρα της φύσης για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Φτιαγμένα από φρέσκο Ελληνικό γάλα με χαμηλά λιπαρά, και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τα ροφήματα αυτά ενισχύουν τις άμυνες του οργανισμού και συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος αφού είναι ιδιαίτερα ευεργετικά.

Το Ξινόγαλο, χάρη στην ειδική καλλιέργεια γιαούρτης που περιέχει το στέλεχος Bifidus, έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας, βοηθώντας στην πέψη, αλλά και στη μεγαλύτερη απορρόφηση βιταμινών και άλλων ωφέλιμων στοιχείων. Ενώ το Κεφίρ προσφέρει στον οργανισμό μας πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Εγώ έχω βρει το δικό μου μυστικό ευεξίας. Εσείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.