WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η περίεργη διατροφική συνήθεια της Kourtney Kardashian


2 Νοεμβρίου 2017

20160528-zaa-a123-020.jpg

Ενώ όμως προσέχει, από την άλλη μεριά αναγκάζεται να τρώει συνέχεια έξω, λόγω της πολυάσχολης ζωής της. Αν λοιπόν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή και ταυτόχρονα να μην καταναλώνει σπιτικό φαγητό, η Kourtney μας λύνει την απορία και μοιράζεται μαζί μας το μυστικό της.

Η διάσημη ριάλιτι σταρ αποκαλύπτει ότι κάθε φορά που πηγαίνει σε ένα εστιατόριο παραγγέλνει πάντα ένα πράσινο τσάι με μέλι και το πίνει πριν το φαγητό, ώστε να μην πει στον πειρασμό να καταβροχθίσει το καλαθάκι με το ψωμί. Για κυρίως γεύμα επιλέγει κάτι στεγνό χωρίς σάλτσες και αποφεύγει τη γλουτένη. Επίσης συνήθως πίνει νερό, αλλά εάν θελήσει κάτι αλκοολούχο προτιμάει την τεκίλα.

Διαβάστε εδώ: Τι τρώει σε μια μέρα η Victoria Beckham: η διαιτολόγος της μας αποκαλύπτει

Μέχρι στιγμής τα πράγματα φαίνονται λογικά, όμως αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως η Kardashian πριν επισκεφτεί τα εστιατόρια, κάνει μια έρευνα και ρωτάει με τι τρεφόντουσαν τα κρέατα που έχουν. Και εάν το το βασικό τους φαγητό δεν ήταν τα χόρτα, τότε δεν επιλέγει τα συγκεκριμένα μαγαζιά. Επίσης ρωτάει αν τα προιόντα του εστιατορίου είναι οργανικά και προτιμάει πάντα φαγητά χωρίς γλουτένη. Αυτές οι ερωτήσεις τη βοηθάνε να επιλέξει καλύτερα τα μαγαζιά που θα επισκεφτεί με την οικογένειά της για φαγητό. Και για τις στιγμές που δεν υπάρχουν εστιατόρια, όπως στα αεροδρόμια, η Kourtney φροντίζει να έχει πάντα μαζί της υγιεινά σνακ για εκείνη και τα παιδιά της. Επίσης αν πάνε ένα μεγάλο ταξίδι, παίρνει μια τσάντα γεμάτη με φαγητά και σνακ χωρίς γλουτένη.

Αν και ακούγονται λίγο τραβηγμένα όλα αυτά, παρόλα αυτά ο κάθε γονιός προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του. Τέλος όσο αφορά τη γλουτένη, οι ειδικού τονίζουν πως πρέπει να την αποφεύγουν όσοι πάσχουν από κοιλιοκάκη, ενώ όσοι είναι υγιείς δεν χρειάζεται να ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.