WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι το μυστικό για να ξεκινήσουμε να απολαμβάνουμε το φαγητό μας


30 Μαρτίου 2018

mg-899569475.jpg

Σίγουρα όταν τρώμε αργά μπορούμε να ξεκινήσουμε να αντιστρέφουμε τη σχέση που έχουμε με το φαγητό και να αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε. Ωστόσο ένας άλλος σημαντικός σύμμαχος που θα μας δώσει περισσότερη γεύση στο φαγητό είναι το Ψωμί με Κ κεφαλαίο. Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Είναι ωφέλιμο και απαραίτητο στο καθημερινό τραπέζι καθώς αποτελεί καλή πηγή απαραίτητων βιταμινών και ιχνοστοιχείων και ικανοποιεί το αίσθημα του κορεσμού.

Οι περισσότεροι αγαπάμε το ψωμί γι αυτό και είναι ένα τρόφιμο που μπορεί να μας μάθει να απολαμβάνουμε ξανά το φαγητό μας. Μπορεί να μας φαίνεται μια απλή τροφή, ωστόσο μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε παντού και να την καταναλώσουμε ανά πάσα στιγμή, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Καραμολέγκος μάλιστα μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το αγαπημένο μας ψωμί ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Ψωμί σε Φέτες Ζέας

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστής είναι το «Ζέας», το μοναδικό ψωμί με 100% άλευρα Ζέας που θα βρείτε στα ράφια των super markets. Φτιαγμένο από σπόρους υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, των οποίων η καλλιέργεια αναβίωσε μετά από χρόνια στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και γίνεται αυστηρά χωρίς λιπάσματα.

Τα άλευρα Ζέας αλέθονται σε πετρόμυλο, με αποτέλεσμα να διατηρούν ατόφια όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Κάθε φέτα ψωμιού «Ζέας» φέρνει γνήσια νοστιμιά στην διατροφή μας.

Ψωμί σε Φέτες 100% Ολικής Άλεσης

Ξεχωρίζει επίσης το «100% Ολικής Άλεσης», ένα ψωμί που διατηρεί ακέραιους τους διατροφικούς θησαυρούς που προέρχοντα από τα τρία μέρη του καρπού, τον εξωτερικό φλοιό, το φύτρο και το ενδοσπέρμιο.

Ψωμί σε Φέτες Οκτάσπορο

Η σειρά ολοκληρώνεται με το «Οκτάσπορο», ένα ψωμί πλούσιο σε γεύση, χάρη στα 8 διαφορετικά είδη σπόρων. Η βρώμη, η σίκαλη, το κριθάρι, το σιτάρι, ο λιναρόσπορος, ο ηλιόσπορος, το δίκοκκο σιτάρι και το κεχρί προσφέρουν αμείωτη απόλαυση σε κάθε μπουκιά.

www.karamolegos-psomik.gr

Ας ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας να απολαμβάνουμε την κάθε μας μπουκιά. Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι φανταζόμαστε.

Για περισσότερη νοστιμιά και πληροφορίες μπείτε στη σελίδα στο facebook

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.