WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ιδανική επιλογή για να έχουμε ευεξία όλη μέρα


27 Απριλίου 2018

788888871831-copy.jpg

Φυσικά η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω δεν ήταν άλλη από το Νέο γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ Only χωρίς λακτόζη με 2% ή 0% λιπαρά. Ένα σνακ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που μας χαρίζει μια γενναιόδωρη ποσότητα ασβεστίου και πρωτεϊνών. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως το νέο γιαούρτι της εταιρίας από τη Μακεδονία αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και δεν μπορούν να καταναλώσουν γαλακτοκομικά προϊόντα.

Εάν παρουσιάζετε δυσανεξία στη λακτόζη σημαίνει ότι δεν μπορεί να την αφομοιώσει ο οργανισμός σας προκαλώντας δυσάρεστα συμπτώματα όπως αέρια, πόνος στην κοιλιά και φούσκωμα. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ανεχτούν κανένα γαλακτοκομικό προϊόν, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούνε να φάνε ή να πιούνε ορισμένους τύπους γαλακτοκομικών χωρίς προβλήματα. Αν και δεν υπάρχει θεραπεία παρόλα αυτά μπορείτε να μειώσετε μέχρι και να εξαλείψετε τα συμπτώματα καταναλώνοντας γαλακτοκομικά προιόντα χωρίς λακτόζη.

Έτσι λοιπόν επιλέγοντας το Νέο γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο δεν παίρνετε πολλές θερμίδες, αλλά γλυτώνετε και από το ανεπιθύμητο φούσκωμα.

Και επειδή οι πιθανότητες να έχουμε τουλάχιστον ένα κεσεδάκι γιαούρτι αυτή τη στιγμή στο ψυγείο μας, είναι πολύ μεγάλες, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόφιμο για να με κρατήσει χορτάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.