WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι θα σας συμβεί εάν πίνετε νερό με αγγούρι κάθε μέρα


Τζουλιάννα Καρνέζη

15 Ιουνίου 2018

randy-fath-691556-unsplash.jpg

Καταρχάς να σημειώσω πως το συγκεκριμένο ρόφημα είναι αρκετά δροσιστικό και θα μπορούσε να αποτελεί καλή επιλογή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Εάν λοιπόν θέλετε να ενυδατώσετε τον οργανισμό αλλά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα το νερό με το αγγούρι θα σας λύσει τα χέρια. Τα αγγούρια είναι από τα πιο ενυδατικά λαχανικά, αφού έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό. Πώς όμως θα το φτιάξετε; Είναι πολύ απλό σε ένα μπουκάλι νερό ρίχνετε μερικές φέτες από το αγγούρι και είναι έτοιμο.

Ένα άλλο θετικό που μπορεί να παρατηρήσουν κυρίως όσοι έχουν συχνούς πονοκεφάλους, είναι ότι θα μειωθούν οι ημικρανίες. Φυσικά να σημειώσω πως ο βασικός παράγοντας που συμβάλει σε αυτή τη μείωση είναι το νερό. Παρόλα αυτά προσθέτοντας αγγούρι αλλάζει η γεύση του νερού και έτσι σας βοηθάει να πίνετε περισσότερη ποσότητα.

Διαβάστε εδώ: Δείτε πώς κατάφερα να απαλλαγώ από τη δυσκοιλιότητα μια για πάντα

Επίσης το αξίζει να σημειωθεί πως το αγγούρι καταπολεμάει τη δυσοσμία. Εάν λοιπόν έχετε τελειώσει γεύμα σας και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε τσίχλα, απλά μπορείτε να πάρετε μια φέτα αγγούρι και να την πιέσετε στον ουρανίσκο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, αφού η κακή αναπνοή θα εξαλειφθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Τι θα συμβεί όμως με τα κιλά; Δυστυχώς μαγικά ροφήματα που να τα πίνετε και να χάνετε βάρος, δεν υπάρχουν. Για να χάσετε τα περιττά κιλά πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνετε, να πετύχετε δηλαδή θερμιδικό έλλειμμα. Κατ τ άλλα το νερό με αγγούρι είναι ένα ρόφημα που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας γιατί μόνο οφέλη θα σας προσφέρει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.