WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι τρώει η Charlize Theron σε μια ημέρα και παραμένει τόσο λαμπερή


Τζουλιάννα Καρνέζη

3 Ιουλίου 2019

abaca-593988-006.jpg

Μητέρα, ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ και πρόσωπο σε καμπάνιες του Οίκου Dior, ο λόγος γίνεται για τη Charlize Theron η οποία εκτός από το ταλέντο της στην υποκριτή, έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα του Hollywood. Κάπου εδώ λοιπόν αναρωτιόμαστε πώς μπορεί εδώ και τόσα χρόνια και διατηρεί αυτές τις αναλογίες. Ας δούμε τι τρώει μέσα σε μια ημέρα και παραμένει τόσο λαμπερή.

Καθημερινά λοιπόν καταναλώνει μικρά γεύματα με την ακόλουθη σειρά.

Για πρωινό τρώει 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με οργανικά φρέσκα φρούτα, κανέλα, σπόρους κάνναβης και 1 φλιτζάνι ασπράδι αυγού. Για σνακ προτιμάει ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και συνεχίζει με το μεσημεριανό όπου συνήθως επιλέγει ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, όπως σολομό με μάνγκο και κόκκινες πιπεριές. Τέλος για βραδινό επιλέγει τρόφιμα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως σαλάτες, μαύρο ψωμί και φρούτα.  Πριν κοιμηθεί, η Charlize συνήθως επιλέγει ένα μικρό σνακ που έχει για κύριο συστατικό κάποιο λαχανικό.

Διαβάστε εδώ: Η Blake Lively αποκαλύπτει τι τρώει σε μια ημέρα και παραμένει τόσο λαμπερή

Συμπερασματικά μπορεί η Charlize να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, όμως εάν θέλετε να χάσετε κιλά πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως το βασικό είναι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής και να αποκτήσετε διατροφικές συνήθειες που θα μπορέσετε να διατηρήσετε εφ όρου ζωής. Τέλος το διαιτολόγιο πρέπει να είναι θρεπτικά πλήρες και να προσαρμόζεται στις συνήθειες του καθενός και φυσικά να μην περιλαμβάνει τροφές που δεν θέλετε. Η εξατομίκευση και το μέτρο αποτελούν τα βασικά συστατικά για την απώλεια αλλά και τη διατήρηση του σωματικού βάρους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.