Πώς θα χάσετε κιλά γρήγορα και με ασφάλεια

Τζουλιάννα Καρνέζη
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα; Ξεκινήστε από σήμερα και χάστε με ασφάλεια τα περιττά κιλά. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για μια επιτυχημένη απώλεια.

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι, εάν καίτε 500 περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα για μια εβδομάδα, μπορεί να χάσετε περίπου 1-2 κιλά. Επίσης, αν θέλετε να χάσετε βάρος πιο γρήγορα, θα πρέπει να τρώτε λιγότερο και να γυμνάζεστε περισσότερο. 

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι, δεν πρέπει να κόψετε τους υδατάνθρακες, για να χάσετε κιλά. Γιατί, αυτό μπορεί να σημαίνει μια γρήγορη απώλεια βάρους, αλλά θα είναι κυρίως υγρά, όχι λίπους. Καταναλώστε επίσης μια διατροφή που ελαχιστοποιεί τα πρόσθετα σάκχαρα και τα κορεσμένα λιπαρά. 

Κρατώντας ένα ημερολόγιο τροφίμων, μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε στον στόχο σας, διότι μπορείτε να δείτε τι έχετε καταναλώσει  όλη την ημέρα. Εκτός από την καταγραφή του τι, και πότε φάγατε μπορείτε επίσης, να σημειώσετε πώς αισθανθήκατε λίγο πριν φάτε. Ήσασταν θυμωμένοι λυπημένοι ή βαριόσασταν; Συχνά επικεντρώνεστε στην ποσότητα και στις θερμίδες, ενώ και τα συναισθήματα είναι ένα τεράστιο μέρος των διατροφικών συνηθειών. Αν δείτε ένα επίμονο μοτίβο στο συναισθηματικό φαγητό, σκεφτείτε να μιλήσετε με έναν ειδικό γι 'αυτό.

Ήρθε η ώρα να ασκηθείτε περισσότερο. Η απώλεια βάρους απαιτεί περίπου μια ώρα την ημέρα μέτριας έντασης άσκηση. Κάντε αερόβιες ασκήσεις, οι οποίες καίνε τις περισσότερες θερμίδες, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε και μερικές ώρες την εβδομάδα προπόνηση δύναμης.

Τέλος, να θυμάστε, εάν ένα σχέδιο διατροφής ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι.

Δείτε επίσης:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits