WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

6 τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά αυτό το καλοκαίρι 


Τζουλιάννα Καρνέζη

5 Ιουνίου 2021

6 τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά αυτό το καλοκαίρι 
Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που όλοι λίγο πολύ ανησυχούμε περισσότερο για τις διατροφικές μας επιλογές και το σώμα μας.

Το καλοκαίρι, λοιπόν είναι εδώ και ενώ πιστεύετε ότι έχετε χάσει την ευκαιρία για να χάσετε τα περιττά κιλά του χειμώνα, κάνετε λάθος. Γιατί εάν εντάξετε τις παρακάτω τροφές στο διαιτολόγιό σας, θα φροντίσετε το σώμα σας, ώστε να βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία.

6 τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά αυτό το καλοκαίρι 

Βατόμουρα

Μια έρευνα που διεξάχθηκε στο Πανεπιστήμιο του Michigan έδειξε ότι μια διατροφή πλούσια σε βατόμουρα, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το λίπος αποθηκεύεται στο σώμα και επίσης μπορεί να μειώσει τη κοιλιακός λίπος. Επιλέξετε αυτά τα γευστικά φρούτα για να κάνετε την απώλεια βάρους εύκολη υπόθεση.

Καρπούζι

Το καρπούζι αποτελείται από 92% νερό, για αυτό και είναι το ιδανικό σνακ όταν θέλετε να ενυδατωθείτε. Αν εντάξετε το καρπούζι στην καθημερινή σας διατροφή, θα μπορέσετε να νικήσετε τις λιγούρες σας για τα γλυκά και θα χάσετε πολύ πιο εύκολα κιλά.

Acai Berry

Το Acai Berry είναι ένα υπέρ-φρούτο με ευεργετικές ιδιότητες από τα δάση του Αμαζονίου. Έχει αποδειχτεί από κλινικές μελέτες ότι αυτό το εξωτικό φρούτο βοηθάει στην απώλεια βάρους, κάτι που συζητιέται τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο. Το Acai είναι επίσης μια καλή πηγή ανθοκυανίνης, η οποία συμβάλει στην αύξηση του μεταβολισμού.

Αγγούρια

Τα αγγούρια αποτελούνται από 95% νερό, κάτι που τα καθιστά ένα φυσικό διουρητικό, το οποίο βοηθάει το σώμα να μειώσει τις κατακρατήσεις. Οι επιλογές είναι άπειρες, μπορείτε να καταναλώσετε αυτό το λαχανικό σκέτο, σε σαλάτες ή μαζί με ένα ντιπ από γιαούρτι.

Λάχανο

Το λάχανο μειώνει τις κατακρατήσεις και βοηθάει να χάσετε κιλά. Αν εντάξετε την λαχανοσαλάτα στη διατροφή σας τότε θα αρχίσετε να βλέπετε πιο γρήγορα τα αποτελέσματα από το γυμναστήριο. Προσέξετε όμως, να μην καταναλώνετε το λάχανο μαζί με μαγιονέζα ή άλλες θερμιδογόνες σος γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

Κολοκυθάκια

Τα κολοκυθάκια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε θερμίδες. Τι καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν βάρος; Εντάξετε τα κολοκυθάκια σε όλα σας τα πιάτα και απολαύσετε τα.
 

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.