UPDATE WHAT'S NEW

Η Beachwear Collection SS 2020 της Calzedonia εμπνέεται από προορισμούς που ταυτίζονται με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα


14 Μαΐου 2020

Η Beachwear Collection SS 2020 της Calzedonia εμπνέεται από προορισμούς που ταυτίζονται με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

Ένα ταξίδι που ξυπνάει τις αισθήσεις. Η Beachwear Collection SS 2020 της Calzedonia εμπνέεται από προορισμούς που ταυτίζονται με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

AFRICA LAND

Aαπόδραση στη Μέση Ανατολή για τη νέα Swimwear Collection 2020 της Calzedonia, ένα ταξίδι με αρώματα από εξωτικά φρούτα και μπαχάρια. Ξεκινώντας από το Μαρακές, έφτασε στην έρημο Μερζούγκα μέσα από σκονισμένους από την άμμο δρόμους που οδηγούν στην κεντρική Αφρική. Αυτό είναι το background με το οποίο παρουσιάζεται η συλλογή της σεζόν.

Η συλλογή εξερευνά ζεστούς και φυσικούς τόνους, πικάντικους σαν να βρίσκεστε στο παζάρι της Τζεμάα ελ Φνα. Επικρατούν διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου στα μαγιό όπως μουσταρδί - κάρι - σαφράν μαζί με κόκκινες διακυμάνσεις όπως της κανέλλας - τσίλι - τζίντζερ. Μια πιο ανανεωμένη ματιά προσφέρει ο συνδυασμός από έντονες αποχρώσεις του πράσινου όπως απεικονίζονται στα φοινικόφυλλα και οι δυναμικοί γήινοι τόνοι της τερακότας. Ξεχωρίζουν οι χρυσαφένιες υφές που έχουν εμπλουτιστεί με χρυσά και λαμπερά νήματα.

Το Βohemian mood υποστηρίζεται με bikini tops και bottoms με δεμένους φιόγκους, bras με έναν ώμο και ψηλόμεσα σλιπ με κομψές λεπτομέρειες αλλά και κομμάτια σε στιλ balconette με ethnic-cool σχέδια.

MEDITERRANEAN SEA

Vitamin sea. Μέσα στο μπλε, ανάμεσα στον ωκεανό και τη Μεσόγειο θάλασσα. Μαγιό στις αποχρώσεις του βαθύ μπλε και τιρκουάζ αλλά και κομμάτια με mix από ανάγλυφες μικρές υφάνσεις, βολάν που παραπέμπουν σε κύματα. Το cool ναυτικό στιλ με ρετρό αναφορές ενσαρκώνεται σε τριγωνάκια-μπικίνι ενώ δεν λείπει η updated εκδοχή της μαρινιέρας και των vintage balconettes.

Embellished υφές με ποικιλία χρωμάτων που θυμίζουν τις αντανακλάσεις του ήλιου στη θάλασσα. Προτείνονται πολλά κομμάτια με πηγή έμπνευσης το yacht club style, όπως total black ολόσωμο με χρυσά μεταλλικά ένθετα ή το σέξι τρικίνι.