UPDATE WHAT'S NEW

Tezenis: Στο κέντρο της Γλυφάδας, σας περιμένει το νέο κατάστημα του ιταλικού underwear brand


11 Ιουλίου 2020

Tezenis: Στο κέντρο της Γλυφάδας, σας περιμένει το νέο κατάστημα του ιταλικού underwear brand

Η αλυσίδα TΕΖΕΝΙS αναπτύσσει το δίκτυό της. Στο κέντρο της Γλυφάδας, σας περιμένει από σήμερα το νέο κατάστημα του ιταλικού underwear brand.

Μοντέρνα διακόσμηση με φωτεινά χρώματα και το λευκό να κυριαρχεί, design λεπτομέρειες και eco αναφορές, είναι τα στοιχεία που υπογραμμίζουν το νεανικό trendy ύφος του καταστήματος TEZENIS που μόλις άνοιξε στο νούμερο 2Β της Πλατείας Εσπερίδων, στη Γλυφάδα. Η διακόσμηση αποπνέει φρεσκάδα και τα ζωηρά χρώματα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ξεχωρίζουν τα δοκιμαστήρια σε αποχρώσεις του γκρι και κίτρινου ενώ οι neon επιγραφές σε βάζουν σε cool mood. Ένα ιδανικό περιβάλλον σε Italian style για happy shopping με τις νεανικού ύφους συλλογές του ιταλικού fashion brand! Eδώ θα βρείτε όλες τις σειρές σε underwear, easywear, knitwear που απευθύνονται στη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί.

Η TEZENIS είναι ένα από τα 5 brand που εισάγει στην ελληνική αγορά ο όμιλος CALIN GROUP (CALZEDONIA, INTIMISSIMI, INTIMISSIMI UOMO, FALCONERI). Η αλυσίδα καταστημάτων που αποτελεί μέρος του ομίλου CALZEDONIA, διαθέτει ένα ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο διανομής με περίπου 700 καταστήματα σε περισσότερες από 31 χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας). Στην Ελλάδα υπάρχουν 14 καταστήματα TEZENIS.

INFO: Πλατεία Εσπερίδων 2Β, Γλυφάδα, Τηλ: 210898530

TAGS