UPDATE WHAT'S NEW

MBB X Vogue Eyewear: H must have συλλογή γυαλιών με την υπογραφή της Millie Bobby Brown


Μάρθα Κουμπάνη

15 Σεπτεμβρίου 2020

MBB X Vogue Eyewear: H must have συλλογή γυαλιών με την υπογραφή της Millie Bobby Brown

Επισημαίνοντας τον προσιτό της χαρακτήρα, την έμπνευση από τη μόδα και το πνεύμα ενδυνάμωσης, τη χρονιά αυτή η Vogue Eyewear καλωσορίζει ένα νέο φρέσκο πρόσωπο στο χαρτοφυλάκιο των γυναικών που εμπνέουν: την Millie Bobby Brown.
Βραβευμένη ηθοποιός της γενιάς η Millie είναι μια Z, ακτιβίστρια και influencer – που κυριολεκτικά ενσαρκώνει ότι εκπροσωπεί η Vogue Eyewear.
“Inspiring, inclusive & real” το μοναδικό πνεύμα της ερμηνεύει τις τελευταίες τάσεις με μια αυθεντική αυτοπεποίθηση, καλώντας τις γυναίκες να κατακτήσουν το μοναδικό όραμα της ζωής τους.
Επιπλέον, η νεαρή που συγκαταλέγεται στη λίστα Time 100 είναι μια δύναμη που λαμβάνεται υπόψη σοβαρά στον κόσμο της μόδας. Αγαπημένη από κορυφαίες μάρκες για την αυθόρμητη, απόλυτα προσωπική της προσέγγιση στους σχεδιαστές ενδυμάτων, η εμφάνιση της Millie είναι 100% πραγματική.

jenny.gr

Η Millie αποδεικνύει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να μεταμορφώσει τα super φυσικό της ταλέντο σε ένα must-have αντικείμενο μόδας με τη δική της Capsule συλλογή που σχεδιάστηκε από κοινού με την Vogue Eyewear.
Με χαρακτηριστική τη μοναδική της ικανότητα να συνδέεται με ένα διαφορετικό ακροατήριο, η εκλεκτική επιλογή μοντέρνων γυαλιών ήλιου και οράσεως πλαισιώνει τις πολύπλευρες προσωπικότητες των γυναικών της εποχής με εκφραστικό ύφος.
Μοντέλα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε διάθεση από θηλυκά παστέλ σε ρετρό-κομψά μεταλλικά μέχρι τολμηρά, προφίλ stand-out και διαστημικούς φακούς, με υλικά υψηλής ποιότητας και μοναδικό στυλ, καθιστούν βέβαιο ότι κάθε ένα από αυτά αποτελούν signature looks για ακαταμάχητο στυλ, με υπογραφή της Millie Bobby Brown.
"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Vogue eyewear στην πρώτη μου συλλογή γυαλιών. Vogue eyewear is all about fun, ένα συναρπαστικό & προχωρημένο στυλ μόδας – a great match! Αυτή η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει κάθε κορίτσι,
ανεξάρτητα από τις τρέχουσες τάσεις, αλλά και να είναι προσιτή & affordable. " Millie Bobby Brown.

jenny.gr

The MBB X Vogue Eyewear Campaign
Ως το αστέρι της νέας καμπάνιας Vogue Eyewear η Millie Bobby Brown συναντάει την ειλικρινή και καθησυχαστική, fun-loving και αυθόρμητη πλευρά, δείχνοντάς μας ακριβώς τι σημαίνει να εκφράζουμε το όραμά μας για τη ζωή μέσα από τα γυαλιά.
Μέσα από τα έξι επεισόδια της καμπάνιας, το νεαρό αστέρι ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι πραγματικές, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δείξουν στον κόσμο ποιες είναι με υπερηφάνεια, καθορίζοντας το ήθος τους με ένα σύνολο απλών κανόνων: «Αγαπάτε τον εαυτό σας» (Love Yourself), «Να είστε ευγενικές» (Be Kind), «Ξεχωρίστε» (Stand Out), «Διατηρήστε την Πραγματικότητα», (Keep it Real), «Γελάστε δυνατά» (Laugh Out Loud) και το σημαντικότερο «Κυνηγήστε πάντα τα όνειρά σας» (Always Chase Your Dreams).
Το στυλ της καμπάνιας αντικατοπτρίζει το εκλεκτικό πνεύμα της συλλογής MBB Capsule, πηγαίνοντας από το φρέσκο ​​και παιχνιδιάρικο σε avant-garde σε μια στιγμή.
Η εντυπωσιακή αφήγηση μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε ποιοι είμαστε πραγματικά σε εντελώς μοντέρνο στυλ - και ένα πράγμα είναι σίγουρο, η ανάληψη του στυλ Vogue Eyewear από την Millie Bobby Brown σχεδιάστηκε να είναι τόσο αξέχαστο όσο και η ζωή της.

Δείτε τη συλλογή εδώ: