XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 λόγοι για τους οποίους η Mila Kunis είναι fit


27 Ιουνίου 2013

Της αρέσει η περιπέτεια.

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός διαθέτει μία αρκετά γυμνασμένη σιλουέτα. Δεν είναι fan του γυμναστηρίου ούτε ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πλάνο διατροφής. Πίνει νερό και τρέφεται υγιεινά ωστόσο πολλές φορές υποκύπτει σε διάφορες λιχουδιές. Τα μυστικά της υπέροχης σιλουέτας της είναι άλλα.

Αρχικά δεν θέλει να κάθεται στο σπίτι της. Όποτε δεν έχει δουλειές, δεν μένει στον καναπέ της και βλέπει τηλεόραση. Βγαίνει έξω, πάει βόλτες στα μαγαζιά με τις φίλες της, πηγαίνει στο κοντινό πάρκο του σπιτιού της για τρέξιμο, συναντιέται με φίλους της και απολαμβάνει έναν καφέ ή ένα καλό κρασί. Είναι προτιμότερο από το να κάθεται ακίνητη στον καναπέ της και να κάνει συνεχώς βόλτες μέχρι το ψυγείο της.

Επίσης της αρέσει ο χορός. Παρακολουθεί μαθήματα χορού και της αρέσει με τους φίλους της να πηγαίνουν σε διάφορα bar στα οποία μπορεί να χορέψει στο ρυθμό της μουσικής. Ο χορός είναι μία πολύ καλή άσκηση.

Τέλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ταξίδια. Ωστόσο πάντα τα συνδυάζει με κάποιο sport. Επιλέγει είτε να πηγαίνει σε εξωτικούς προορισμούς και να κολυμπάει ή να κάνει ski, είτε πηγαίνει σε χειμωνιάτικους προορισμούς για να κάνει snowboard ή απλά να περπατήσει σε βουνό με την παρέα της.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.