ΖΩΔΙΑ

Η Άση Μπήλιου και ο Γιώργος Πανόπουλος, “διαβάζουν” τ’ άστρα και μας προτείνουν ν’ αφεθούμε στο γλυκό χάδι του έρωτα…


15 Ιουνίου 2013

Capture3.jpg

“Αφήστε τον έρωτα να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας”.

Η Άση Μπήλιου και ο Γιώργος Πανόπουλος συνεργάζονται και αποτέλεσμα είναι ένας “Αστρολογικός Οδηγός Σχέσεων – Καλοκαίρι 2013”, με αναλυτικές προβλέψεις για το θερμόμετρο της καρδιάς του κάθε ζωδίου.

ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι;

Τα ζώδια του νερού. Κυρίως οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες και τα ζώδια της γης, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Τι συστήνετε σε όσους αναζητούν ταίρι εν όψει καλοκαιριού;

Ψυχραιμία. Όταν είσαι μόνος σου πολύ καιρό και απεγνωσμένα επιζητείς σύντροφο, αυτό το εκπέμπεις. Όταν με το που γνωρίσεις κάποιον προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις, ο άλλος τρομοκρατείται και το βάζει στα πόδια. Πρέπει αρχικά να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας και στη συνέχεια να μπαίνουμε σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και σχέσης.

Ο κόσμος έχει στραφεί στη αστρολογία, καθώς αναζητεί λύσεις, λόγω της κρίσης;

Ο κόσμος προσλαμβάνει την τελευταία δεκαετία σωρεία πληροφοριών γύρω από τη αστρολογία, ειδικά στο διαδίκτυο, συνεπώς είναι ενημερωμένος. Μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να φτιάξει τον αστρολογικό χάρτη του. Η κρίση σε κάνει πιο ανήσυχο, καθώς νιώθεις ανασφάλεια για το αύριο. Συνεπώς θεωρούν την αστρολογία ένα μέσο για να νιώσουν πιο ήσυχοι για το αύριο.

Ευδοκιμούν και οι κομπογιαννίτες αστρολόγοι;

Είναι πολλοί που ασελγούν πάνω στις τέχνες και τις επιστήμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαξιώνεται η τέχνη ή η επιστήμη. Σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Σαφώς κάποιοι χρησιμοποιούν τη λέξη αστρολόγους επειδή είναι εμπορική και πουλά, προκειμένου να τη βάλουν στο βιογραφικό τους. Δεν σε κάνει αστρολόγο τα να διαβάζεις δύο βιβλία και να μπεις στο διαδίκτυο.

Προβλέπετε ένα θερμό καλοκαίρι για τις πολιτικές εξελίξεις;

Προβλέπω ένα θερμό φθινόπωρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Άση Μπήλιου;

Είμαστε φίλοι πολλά πολλά χρόνια. Από τη χρυσή εποχή των περιοδικών, μετά στο ραδιόφωνο, ύστερα χαθήκαμε ια λίγο, αλλά η αστρολογία –που χάρη στην Άση ενδιαφέρθηκα και της το χρωστάω-, τα ταξίδια στο Λονδίνο για σπουδές και σεμινάρια, μας ξαναένωσαν. Ήταν ζήτημα χρόνου να κάνουμε κάτι μαζί, το συζητούσαμε, το θέλαμε και η ευκαιρία ήρθε με αυτό το βιβλίο.

Κάποτε είχατε πει ότι το 2012 θα είναι μία αφετηρία άλλης ζωής, μέσα από ρήξεις και συγκρούσεις. Από το 2013 και εντεύθεν είναι ζοφεροί χρόνοι;

Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική, ταραγμένη εποχή, που θα συνεχιστεί με ανατροπές, ένταση και γεγονότα, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Οι Κινέζοι λένε ότι άτυχοι όσοι ζουν σε ενδιαφέρουσες εποχές, όμως οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως οι Θεοί διάλεγαν τους καλύτερους των θνητών για να ζήσουν σε ενδιαφέρουσες περιόδους.. Σε τέτοιες εποχές, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει το χειρότερο εαυτό του, αλλά δείχνει και το μεγαλείο του.

Πώς αντιμετωπίζετε την αστρολογία;

Αν σκεφτείτε ότι η αστρολογία είναι μία ιστορία χιλιάδων ετών και συνεχίζει ανανεωμένη να υπάρχει, τότε αυτό που δημιουργεί είναι θαυμασμός για την αντοχή της, δέος για τη ικανότητά της να προβλέπει και χαρά που συνεχίζω τη σκυταλοδρομία.

Τι σας έχει προσφέρει;

Σκέφτομαι το στίχο του Γιώργου Σεφέρη που λέει: “Τη θάλασσα τη θάλασσα ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει;” και το μυαλό μου πηγαίνει στη αστρολογία, που είναι μία θάλασσα γνώσης που δεν εξαντλείται ποτέ.

Η Ελλάδα σε ποιο ζώδιο ανήκει;

Σύμφωνα με το κλασσικό ωροσκόπιο της Ελλάδας της 3ης Φεβρουαρίου 1830 είναι Υδροχόος και η κρίση μπορεί να διαβαστεί στο χάρτη της. Με ενδιαφέρον τελευταία αντιμετωπίζω και τον καινούριο χάρτη της χώρας, όπως διαμορφώθηκε στις 24 Ιουλίου 1974, μετά δηλαδή τη δικτατορία και την επιστροφή στη Δημοκρατία. Εκεί, λοιπόν, η Ελλάδα είναι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο. Σε αυτόν φαίνεται ότι οι βαθιές επώδυνες αλλαγές θα συνεχιστούν, ότι βρισκόμαστε στη μέση της κρίσης και ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα. Έχουμε ακόμα δύσκολο δρόμο μπροστά μας, αλλά και την τεράστια ευκαιρία να ξαναγεννηθούμε.

Πηγή: Τηλεθεατής, 15-21/6.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.