ΖΩΔΙΑ

Ποιο είδος γυμναστικής σας ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2018

edit-sztazics-320555-unsplash.jpg

Η γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξει η διάθεσή μας. Υπάρχουν, όμως, τόσο πολλά προγράμματα, που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε! Η απάντηση βρίσκεται στα άστρα. Ποιο είδοςάσκησης μας ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό μας;

Κριός

Είναι οι αρχηγοί του ζωδιακού κύκλου και λατρεύουν την πρόκληση. Ο καλύτερος τρόπος για να εκτονωθούν οι Κριοί  δεν είναι άλλος, από μία προπόνηση Crossfit!

Ταύρος

Πάντα με χάρη, οι Ταύροι επιλέγουν είδη γυμναστικής που είναι αποτελεσματικά και ταυτόχρονα κομψά. Γι'αυτό, ιδανικό για εκείνους είναι το μπαλέτο.

Δίδυμος

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου βαριούνται εύκολα και θέλουν η άσκηση να τους συναρπάζει. Έτσι, καλό θα είναι να επιλέξουν το μποξ.

Καρκίνος

Δεν τους αρέσει το γυμναστήριο, η σκέψη της άθλησης τους προκαλεί πονοκέφαλο και προτιμούν να καθίσουν στο σπίτι. Οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να ασκηθούν από κάποιο βίντεο το YouTube, ή, οι πιο παραδοσιακοί, με dvd γυμναστικής.

Λέων

Τους αρέσει η προσοχή και θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι Λέοντες θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα ολιγομελές τμήμα πιλάτες για να βρουν την ψυχική τους ηρεμία.

Παρθένος

Οργανωμένοι και τελειομανείς, οι Λέοντες δε θα έβρισκαν κάτι καλύτερο από το τρέξιμο για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους.

Ζυγός

Είναι ισορροπημένοι και θέλουν να βρουν την αρμονία. Και ο σίγουρος τρόπος για να τη βρουν οι Ζυγοί, είναι να δοκιμάσουν το Tai Chi.

Σκορπιός

Η ορειβασία είναι για εκείνους που έχουν πάθος. Και ποιοι θα μπορούσαν να είναι πιο παθιασμένοι από τους Σκορπιούς;

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και θέλουν να κινούνται διαρκώς. Κάνοντας πεζοπορία θα γίνουν ένα με τη φύση και θα καταφέρουν να γυμναστούν τέλεια.

Αιγόκερως

Το μυαλό τους δουλεύει καλύτερα από το σώμα τους. Γι'αυτό οι Αιγόκεροι θέλουν να βρουν ένα εγκεφαλικό είδος άσκησης, όπως η yoga.

Υδροχόος

Είναι ανεξάρτητοι και λατρεύουν τη σωματική κόπωση. Οι Υδροχόοι καλό είναι να επιλέξουν την ποδηλασία, για να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους.

Ιχθύς

Σε ποιον ταιρίαζει περισσότερο το κολύμπι, από τα ψάρια; Οι Ιχθείς θα εξασκήσουν σώμα και πνεύμα, επιλέγοντας το συγκεκριμένο είδος άσκησης, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Διαβάστε επίσης: O λόγος που μπορεί να σας αντιπαθούν, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.